Firmino er klar for Liverpool

Roberto Firmino har signert for Liverpool. Firmino signerer for fem år i Liverpool. Liverpool skaffer seg dermed Firmino for en overgangssum for 360 millioner kroner.

roberto firminoFirmino startet karrieren sin i Figueirense der imponerte han voldsomt å spilte hele 38 seriekamper på kun 1,5 år. Firmino dro til Hoffenheim i 2011-sesongen, der han ble en stor hit. I seriespillet i Hoffenheim har han vært en spiller som har vært både sist og nest sist på ballen ved mange anledninger. Han hadde sin skikkelig toppsesong i 2013/14 sesongen med Hoffenheim da han scoret hele 16 seriemål den sesongen. Totalt i serien ble det hele 140 seriekamper og 38 serimål. I fjor noterte Firmino seg for syv scoringer og ti målgivende pasninger.

Han har kommet seg innpå det Brasilianske landslaget der han står med 9 landskamper og har allerede scoret 4 landslagsmål totalt. Firmino er en spiller som kan brukes som spiss, han er god som kantspiller og kan også brukes som en offensiv midtbanespiller. Firmino kan fort være den spilleren som kan hjelpe Liverpool til å bli topp fire igjen denne sesongen.

Share