Finne berget poeng for Köln

Köln har fått med seg bra med poeng den siste tiden og har bare tapt en av de siste seks seriekampene i Bundesligaen. Köln har vært svake på hjemmebane denne sesongen, og er det tredje svakeste hjemmelaget denne sesongen. Köln ligger som nummer tolv på tabellen. Leverkusen ga juling til Köln sist gang de møtes i serien. Leverkusen vant tilslutt 5-1 mot Köln. Leverkusen har vært sterke i Bundesligaen den siste tiden å står med syv strake seire i Bundesligaen. Leverkusen ligger som nummer tre på tabellen og har klart å kommet seg forbi Borussia Mönchengladbach som ligger som nummer fire for øyeblikket.

bard finneBayer Leverkusen har vært det beste laget i kampen mot Köln og har produsert mange gode målsjanser fremover på banen. Bayer Leverkusen bommet på straffespark etter 42 minutter spill da Hakan Calhanoglu bommet. Men det er ingen scoringer i den første omgangen og dermed står det 0-0 mellom FC Köln og Bayer Leverkusen til pause. Leverkusen fikk endelig ballen i mål etter en times spill. Julian Brandt satte ballen i mål for Leverkusen som gikk opp til en 0-1 ledelse over FC Köln. Bård Finne kommer innpå for Köln etter 77 minutter spill og bare seks minutter senere scorer Bård Finne for Köln. Bård Finne scorer dermed sitt første mål i Bundesligaen og sørger for at det står 1-1 etter 83 minutter spill.

Kampen endte med 1-1 mellom FC Köln og Bayer Leverkusen. FC Köln ligger som nummer 12 på tabellen. Leverkusen for sin del ligger som nummer tre på tabellen. Bård Finne blir den store helgen for Köln med sin sene scoring for FC Köln.

Share