Fernando Torres show mot Sunderland

Rafa Benitez fikk sin første seier i Premier League som Chelsea manager.

Chelsea overkjører Sunderland fra start av. Etter 2 minutter spill blir Eden Hazard holdt i armen av Sebastian Larsson og det kunne blitt dømt straffe der. Fernando Torres og Juan Mata hadde gode muligheter også til å få inn en tidlig scoring for Chelsea. Chelsea fortsetter å dominere fremover å får tilslutt ballen i mål. Eden Hazard legger ballen flott inn som Fernando Torres setter nydelig i det nærmeste hjørnet. 0-1 til Chelsea og en fantastisk scoring av Fernando Torres som setter inn sitt femte seriemål for Chelsea i denne sesongen. Chelsea får straffe på overtid i den første omgangen. Fernando Torres tar sin første straffe i Premier League å setter den helt inne i hjørnet god straffe og 0-2 ledelse til Chelsea til pause.

Chelsea angriper med en gang i den andre omgangen også. Fernando Torres som har vært kampens store spiller skyter i tverligger, også står Juan Mata på returen og setter ballen i mål. 0-3 til Chelsea etter 48 minutter spill. Adam Johnson banket ballen i mål fra skrått hold etter 66 minutter, slik at det stod 1-3 mellom Sundeland og Chelsea.

Kampen endte med 1-3 seier til Chelsea som fikk et fortjent seier mot Sunderland. Fernando Torres var kampens store spiller med to scoringer og et skudd i tverligger som ga 0-3 til Chelsea da Mata satte ballen i mål. Chelsea ligger som nummer 3 på tabellen, mens Sunderland er under streken på en 18. Plass for øyeblikket.

Share