Everton med sin tredje strake seier

Everton ligger som nummer 13 på tabellen før de siste åtte seriekampene denne sesongen. Everton har tatt to strake seire i Premier League å det ser ut som om de har begynt å kommet seg litt i gang igjen. Everton har skuffet mye hjemme denne sesongen, og har ikke tatt nok poeng der. Southampton ligger som nummer seks på tabellen, bare et poeng bak Liverpool som ligger som nummer fem på tabellen. Southampton står med 2-2-2 på de siste seks seriekampene i Premier League.

phil jagielkaEverton har startet kampen best mot Southampton å tar ledelsen etter 16 minutter spill da Phil Jagielka er målscorer. Everton leder dermed 1-0 over Southampton. Everton går til pause med å lede 1-0 over Southampton i en første omgang som har vært preget av mange skudd som har gått utenfor mål og ikke direkte på mål. Southampton var det beste laget i den andre omgangen å produserte en god del fremover på banen i den andre omgangen. Men de klarte ikke å få ballen i mål bak Tim Howard.

Kampen endte med 1-0 seier til Everton som dermed tar sin tredje strake seier i Premier League. Everton ligger som nummer elleve på tabellen etter seieren. Southampton for sin del blir liggende som nummer seks på tabellen.

Share