Espen Hoff avgjør for Start

Start stod med ett poeng og Sandefjord med tre før kampen mellom de to lagene. Sandefjord ville nok gjerne ha med seg poeng fra Kristiansand, men Espen Hoff og Start ville det annerledes. Sandefjord kjempet til siste slutt, men rutinerte Hoff avgjorde for Sørlandets stolthet.

I førsteomgang av kampen er det ikke så svært mye som skjer, selv om begge lag har noen sjanser hver. Ingen av lagene klarer å score mål, og det står dermed 0-0 til pause.

hoffEtter hvilen, så er det Sandefjord som åpner målkontoen først. Alexander Gabrielsen setter ballen kontant i mål etter et innlegg fra Kevin Larsen. Stopperen scoret også i forrige kamp, og står dermed med to noterte mål. Etter 83 minutters spill scorer Start og hvem andre enn Espen Hoff er det som dukker opp foran mål.

90 minutter er spilt da vi skal få se enda mer fra Espen Hoff. Lars Herlofsen bokser ballen ut til Hoff som kan sette ballen i mål. Hoff har snudd kampen på Sør Arena, og stemningen går i taket. Start vinner dermed mot Sandefjord, og står nå med fire poeng etter to kampers spill.

Share