Empoli sjokkerte Napoli

empoliEmpoli ligger trygt plassert over nedrykk, hvor særlig de 17 uavgjorte kampene de har skiller seg ut. De er meget vanskelige å slå. Napoli er i semien i Europa-League, og kjemper om 2. plassen i serien.

Allerede etter 7 min er det Empoli som scorer. Det er gode gamle Maccarone som setter den sikkert i mål. Etter 42 min er det midtstopper Britos som er uheldig og scorer selvmål, slik at Empoli går opp i 2-0. Rett før pause blir det også hele 3-0 til Empoli, når Saponara setter ballen i nettet. Det skulle da bli vanskelig for Napoli. I andre omgang får Napoli ett lite håp når Laurini scorer selvmål for Empoli etter 64 min, men etter 81 min skulle det bli 4-1. Det var enda ett nytt selvmål, hvor det nå var Albiol som var den uheldige. Hamsik reduserte til 4-2 etter 90 min, men det hjalp ikke. Det endte 4-2.

Share