Elyounossi med to scoringer sikret Molde seier

Molde har ikke imponert noe voldsomt i seriestarten denne sesongen. De skuffet stort sist kamp da de bare klarte 0-0 mot Haugesund på bortebane. Molde står med 1-0-1 på hjemmebane denne sesongen. De imponerte skikkelig da de møte Aalesund på hjemmebane, den kampen vant de tilslutt 5-1. Molde ligger som nummer fire på tabellen. Strømsgodset står med 0-1-1 på de to bortekampene denne sesongen. Klarte uavgjort mot Rosenborg på Lerkendal noe som var en god kamp fra Strømsgodset. Strømsgodset ligger som nummer ti på tabellen.

elyounoussiBegge lag startet bra i starten av kampen og Strømsgodset fikk et annullert mål etter syv minutter da Peter Kovacs står i offsideposisjon og står i veien for Ørjan Nyland. Men bare seks minutter etter det kommer kampens første scoring. Peter Kovacs ordnet 0-1 etter 13 minutter spill. Molde produserte ikke så voldsomt fremover på banen i starten av kampen, men etter 32 minutter spill gikk ballen i mål. Ola Kamara mot gamle lagkamerater ordnet 1-1 mellom Molde og Strømsgodset. Ola Kamara med sitt femte seriemål for sesongen. Rett før pause kommer 2-1 scoringen til Molde. Mohammed Elyounossi sørget for at Molde gikk til pause med 2-1 ledelse over Strømsgodset. Molde holdt roen i den andre omgangen, og vi måtte gå langt ut i den andre omgangen før at det siste målet kom. Etter 82 minutter spill kom 3-1 scoringen til Molde. Mohammed Elyounossi scoret dermed sitt andre mål i kampen. Flere scoringer ble det ikke i kampen.

Kampen endte med 3-1 seier til Molde. Molde ligger som nummer to på tabellen, mens Strømsgodset ligger som nummer ti på tabellen.

Share