Eliteserietipset 25. Serierunde 2018

Stabæk – Vålerenga Lørdag 6. Oktober 2018 Klokka 15.30

Stabæk har 5-4-2 på hjemmebane denne sesongen. Stabæk har vært et underholdne lag denne sesongen og står med 29-43 i målforskjell. Franck Boli er toppscorer for Stabæk med 13 seriemål av de 29 seriemålene denne sesongen. Stabæk står med 2-1-0 på hjemmebane på de siste tre seriekampene.

Vålerenga vant endelig en kamp i Eliteserien igjen da de slo Start 3-2 på hjemmebane. Vålerenga ligger som nummer seks på tabellen med 36 poeng. Sam Johnson er toppscorer for Vålerenga denne sesongen med 10 seriemål. Vålerenga tapte sist bortekamp mot Odd, da tapte de 3-2.

De siste tre seriekampene mellom Stabæk og Vålerenga på Nadderud har endt med seier til Stabæk. Stabæk har vunnet de kampene 2-0, 2-1 og 4-2.

Vi tror at Stabæk tar seieren på hjemmebane mot Vålerenga. Vi tror at det blir mange mål i denne kampen. Vi tror at Stabæk vinner 3-2. Her går vi for en HU.

Strømsgodset – Haugesund Lørdag 6. Oktober Klokka 18.00

Strømsgodset vant endelig en seriekamp igjen i Eliteserien. Stømsgodset vant borte mot Sarpsborg sist kamp. Strømsgodset hadde ikke vunnet en seriekamp siden 5. August. De ligger som nummer 12 på tabellen med 26 poeng. Marcus Pedersen er fremdeles toppscorer i Eliteserien og er spilleklar til denne kampen etter at han måtte stå over sist kamp mot Sarpsborg p.g.a. karantene.

Haugesund vant hjemme mot Bodø/Glimt sist kamp, og det var en viktig seier for Haugesund. Haugesund har ikke vunnet på bortebane på de siste tre seriekampene. De tapte også cupkampen mot Strømsgodset i midtuken for 9 dager siden.

De siste fem seriekampene mellom Strømsgodset og Haugesund på Marienlyst har endt med bare Strømsgodset seire. De er sterke på hjemmebane og det vet Haugesund.

Vi tror at Strømsgodset tar seieren på hjemmebane mot Haugesund denne kampen. Marcus Pedersen kommer til å score for Strømsgodset og vi tror det ender med 4-2 seier til Strømsgodset. Her setter vi en H.

Rosenborg – Sandefjord Søndag 7. Oktober Klokka 18.00

Rosenborg tapte sist kamp borte mot Molde og vil nok prøve å revansjere tapet. Rosenborg har fem spillere ute med skader og Mike Jensen må sone karantene denne kampen etter at han har fire gule kort i Eliteserien. Rosenborg har tre strake seier på Lerkendal og har alltid hatt et godt overtak på Sandefjord i serien på hjemmebane. Alexander Søderlund er toppscorer for Rosenborg denne sesongen med kun 7 seriemål.

Sandefjord spilte 1-1 sist kamp mot Odd. Sandefjord har spilt mange jevne kamper de siste åtte seriekampene. Sandefjord står med 1-6-1 på de siste åtte seriekampene i Eliteserien, men de sliter og er fremdeles sist på tabellen. Sandefjord har kun vunnet to seriekamper denne sesongen.

Rosenborg har spilt seks seriekamper på Lerkendal mot Sandefjord. Rosenborg har vunnet alle seriekampene hjemme mot Sandefjord. Eneste tapet Rosenborg har på Lerkendal mot Sandefjord er i cupen da de tapte 2-5 i 2006. De siste to seriekampene på Lerkendal har endt med 5-1 seire for Rosenborg.

Vi tror at Rosenborg vinner denne kampen overlegent. Rosenborg tar å vinner 3-0. Her går vi for en H.

Bodø/Glimt – Molde Søndag 7. Oktober Klokka 18.00

Bodø/Glimt har klart å rote seg ned i nedrykksstriden. Bodø/Glimt har ikke vært fantastisk på hjemmebane denne sesongen, de står med 4-4-4 på hjemmebane denne sesongen. Bodø/Glimt står med 27 poeng på 24 seriekamper. Kristian Fardal Opseth er fremdeles toppscorer for Bodø/Glimt med ni seriemål.

Molde har 3-1-0 på de siste fire seriekampene. Molde slo Rosenborg fortjent sist kamp og det kunne vært mer enn 1-0. Molde har et problem dette året og det er å avgjøre kampene tidlig. Erling Braut Håland er toppscorer for Molde med 10 seriemål. Molde ligger som nummer tre på tabellen og er bare fem poeng bak Brann.

Bodø/Glimt sliter mot Molde på Aspmyra. Molde har hatt et godt overtak på Bodø/Glimt og dette kan bli tøft for Glimt.

Vi tror at Molde fortsetter sin gode form å vinner kampen mot Bodø/Glimt som kommer til å se mot nedrykkstreken. Vi tror at Molde går av med en 1-3 seier. Her går vi for en B.

Kristiansund – Tromsø Søndag 7. Oktober Klokka 18.00

Kristiansund vant endelig en hjemmekamp igjen i serien da de slo Haugesund den 23. September på hjemmebane. Kristiansund har 5-4-3 på de 12 kampene de har spilte hjemme denne sesongen. Kastrati er tilbake for Kristiansund, han måtte sone sist kamp mot Ranheim borte etter at han pådro seg sitt åttende gule kort.

Tromsø vant på hjemmebane sist mot Brann. Tromsø sørget da for å ødelegge for Bergenserne om å kjempe om seriegullet. Tromsø ligger som nummer åtte på tabellen med 33 poeng. Tromsø har kun vunnet tre bortekamper denne sesongen og står med 3-1-8 på bortebane denne sesongen.

Kristiansund har møtt Tromsø to ganger i serien på Kristiansund Stadion. Kristiansund har spilt en kamp i OBOS-ligaen og en i Eliteserien mot Tromsø. De kampene har endt med 1-0 og 4-1 seier til Kristiansund.

Vi tror at Kristiansund tar en viktig seier mot Tromsø. Vi tror at Kristiansund vinner kampen 2-1 mot Tromsø. Denne kampen går vi for en HU.

Odd – Ranheim Søndag 7. Oktober Klokka 18.00

Odd er i en kjempeform for tiden, de har ikke tapt en seriekamp siden 1. Juli. Odd har 4-5-0 på de siste ni seriekampene i Eliteserien. Odd ligger som nummer syv på tabellen med 34 poeng på 24 seriekamper. Espen Ruud har vært god den siste tiden og kan fort ende opp med en scoring eller en målgivende denne kampen.

Ranheim reiste seg sist kamp og snudde kampen mot Kristiansund. Ranheim slo lagene fra Møre og Romsdal denne sesongen, og endte opp med 4-0-0 mot Kristiansund og Molde. Ranheim vant 2-1 mot Kristiansund hjemme. Michael Karlsen scoret to mål på straffespark og bommet på den siste. Ranheim står med 4-2-6 på de 12 bortekampene så langt denne sesongen.

Odd og Ranheim har ikke møtt hverandre på Skagerak Arena før. Ranheim vant 3-1 på hjemmebane.

Vi tror at Odd kommer til å hevne seg etter tapet på 3-1 tidligere i vår. Vi tror at Odd vinner 2-1 denne kampen. Her går vi for en HU.

Start – Sarpsborg Søndag 7. Oktober Klokka 18.00

Start hadde plukket bra med poeng før kampen mot Vålerenga der de tapte 3-2 tilslutt. Kampene før Vålerenga hadde Start klart å plukket syv poeng på tre seriekamper. Start er også med i cupen enda og er klar for semifinale der. Start ligger som nummer 15 på tabellen med 23 poeng på 24 seriekamper.

Sarpsborg på sin side har en fryktelig rekke med tap. Sarpsborg har tapt seks strake kamper i Eliteserien. Sist kamp Sarspborg vant var 12. August da de slo Lillestrøm 2-0 på hjemmebane. De siste tre bortekampene de har spilt har de tapt 0-2, 1-3 og 1-3.

På Sparebank Sør Arena har det endt med 3-1-3 mellom Start og Sarpsborg i seriesammenheng. Start hadde overtaket men Sarpsborg har vært best på Sparebank Sør Arena den siste tiden.

Vi tror at Start tar seieren mot Sarpsborg. Start vinner tilslutt kampen 3-2. Her setter vi en HU. Vi tror at Sarpsborg går på sitt syvende strake tap denne sesongen.

Brann – Lillestrøm Søndag 7. Okotber Klokka 20.00

Brann ligger som nummer to på tabellen med 48 poeng på 24 seriekamper og har tatt 2 poeng i snitt denne sesongen. Brann tabbet seg ut sist kamp da de tapte 1-2 borte mot Tromsø. Brann har Steffen Lie Skålevik med ni seriemål og Daouda Bamba med åtte seriemål denne sesongen. Brann står med 7-3-1 på hjemmebane denne sesongen.

Lillestrøm ligger som nummer 13 på tabellen og har vunnet to kamper på rad. Lillestrøm har vunnet 1-0 mot Tromsø og har slått Stabæk 3-2 på Åråsen de siste to seriekampene. Lillestrøm står med 2-1-9 på bortebane denne sesongen og har ikke vært noe imponerende der. Lillestrøm har Thomas Lehne Olsen som toppscorer med ti seriemål denne sesongen.

De siste fem seriekampene som er spilt i Bergen mellom disse lagene står det 2-1-2. Brann mot Lillestrøm har alltid vært spesielle oppgjør og det er kjent for å være tette og jevne kamper.

Vi tror det kommer til å bli en jevn kamp mellom Brann og Lillestrøm. Her går vi for 2-2 mellom Brann og Lillestrøm, denne kampen kan gå begge veier siden Brann kjemper om å ta innpå Rosenborg om gullet og Lillestrøm kjemper en desperat kamp om å overleve i Eliteserien. Her går vi for en HU.

Share