Elche banket Deportivo

Elche ligger som nummer 14 på tabellen. Elche har kommet seg litt den siste tiden, de gikk på et 3-0 tap sist kamp mot Atletico Madrid. Elche har to strake seire før de tapte mot Atletico Madrid. Elche har bare scoret 13 seriemål på hjemmebane denne sesongen. Deportivo har vært i svak for den siste tiden og står med 0-4-2 på de siste seks kampene. Deportivo ligger som nummer 18 på tabellen. Deportivo har bare scoret 10 seriemål på bortebane denne sesongen. Deportivo har bare vunnet to seriekamper på bortebane denne sesongen.

elcheElche fikk en kjempestart på kampen og tok ledelsen allerede etter seks minutter spill. Jonathas ordnet 1-0 til Elche med sitt 11. Seriemål for sesongen. Elche var effektive i starten på kampen mot Deportivo La Coruna. Allerede etter 20 minutter spill kom mål nummer to for Elche. Lomban satte inn 2-0 fra straffemerket for Elche. Elche går til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Deportivo La Coruna. Det tok ikke mange minuttene i den andre omgangen heller før scoringen til Elche kom. 3-0 kom ved Mario Pasalic som dermed scoret sitt andre seriemål for sesongen. Garry Rodriguez sørget for 4-0 til Elche et minutt på overtid.

Kampen endte med 4-0 seier til Elche. Elche ligger som nummer 13 på tabellen. Deportivo La Coruna sliter fremdeles i La Liga denne sesongen og ligger som nummer 18 på tabellen.

Share