Effektive Valencia fortsetter den gode formen

Elche ligger som nummer 15 på tabellen etter 27 spilte serierunder. Elche ligger langt nede på hjemme tabellen, der de ligger som nummer 17. Elche har vært sterke de siste seks kampene i La Liga. Elche står med 3-1-2 på de siste seks seriekampene i La Liga og for øyeblikket er de det syvende sterkeste laget i La Liga.

Valencia ligger helt oppe på en tredjeplass på tabellen, og har klart å kommet seg forbi Atletico Madrid. Valencia ligger som nummer fire på bortetabellen, det er der svakheten til Valencia ligger. Valencia er formlaget i La Liga, og står med 5-1-0 på de siste seks kampene i La Liga.

valenciaValencia startet best mot Elche og hadde det eneste som var av skuddforsøk på mål i den første omgangen. Valencia tok ikke ledelsen før det var igjen et minutt av den første omgangen. André Gomes med sitt fjerde seriemål sørget for at Valencia gikk til pause med en fortjent 0-1 ledelse. Valencia produserte ikke så mye fremover, men de satt sjansene sine som de hadde i kampen. Tolv minutter ut i den andre omgangen sørget Paco Alcácer for 0-2 til Valencia. Valencia hadde en effektiv kveld der også de fikk et mål med at Enzo Roco satte ballen i eget mål tjue minutter før fulltid. Valencia ga seg ikke med det, to minutter på overtid kom 0-4 scoringen ved Nicolás Otamendi.

Kampen endte med 0-4 seier til Valencia. Elche ligger fremdeles som nummer 15 på tabellen etter tapet, mens Valencia for sin del ligger som nummer tre på tabellen, og ligger for øyeblikket fire poeng foran Atletico Madrid på tabellen som har en kamp mindre spilt.

Share