Düsseldorf banket Frankfurt

Düsseldorf klatrer videre på tabellen, mens Frankfurt har en dårlig formkurve og er på vei nedover på tabellen.

Frankfurt har åpnet årets sesong utrolig bra, men denne kampen skulle ikke bli så bra for Frankfurt. Etter 26 minutter får spissen til Frankfurt Karim Matmour. Bare 8 minutter senere i kampen for han sitt andre gule kort og må ta en tidlig dusj. Etter 38 minutter spill gjør Stefan Reisinger 1-0 for Fortuna Düsseldorf. Bare fire minutter senere kommer også 2-0 scoringen for Fortuna Düsseldorf. Denne gangen er det Oliver Fink som setter ballen i mål. 2-0 står seg til pause for Fortuna Düsseldorf.

I den andre omgangen er det fremdeles Düsseldorf som dominerer, og som har de største sjansene. 3-0 kommer etter 58 minutter med Nando Rafael. Frankfurt sliter og er preget etter det røde kortet Karim Matmour fikk etter 34 minutter spill. 4-0 scoringen kommer helt på tampen av kampen for Fortuna Düsseldorf. Axel Bellinghausen setter ballen i mål for Düsseldorf. Vadim Demidov spilte hele kampen for Frankfurt.

Kampen endte med 4-0 seier til Fortuna Düsseldorf. Fortjent seier til Düsseldorf. Kampen hadde blitt noe helt annet om ikke Karim Matmour hadde blitt utvist, men det har ingenting å si. Düsseldorf var best og vant kampen tilslutt 4-0 mot Frankfurt som har en synkende form i Bundesligaen.

Share