Drømmelag: D-laget

Vi i Fotballblogg har bestemt oss for å lage en del drømmelag bestående av vår egne meninger. Dette drømmelaget består av spillere som fremdeles er aktive i sin karriere i 2018. Spillerne må starte på bokstaven D på etternavnet for å komme på dette laget.

Dette er D-laget i en formasjon som blir: 4-4-2 Diamant

Keeper: David de Gea, Manchester United

David De Gea startet sin profesjonelle karriere i Atletico Madrid der United fikk fort opp øynene for De Gea. De Gea ble hentet til Manchester United i 2011 og måtte slite mot Anders Lindegaard om plassen som førstekeeper. De Gea har storspilt de siste sesongene i Manchester United og bidratt for at United har vært oppe i toppen. David De Gea har også blitt førstekeeper på Spania og har spilt over 35 landskamper for Spania.

Høyreback: Danilo, Manchester City

Danilo hadde sitt skikkelige gjennombrudd i FC Porto, det fikk Real Madrid øye på og signerte Danilo. Danilo fikk hard kamp om høyrebacken mot Dani Carvajal. Danilo var bare to sesonger i Real Madrid der det ble med 41 seriekamper. Danilo tok turen til Manchester City, der han også har vært en backup-spiller bak Kyle Walker. Danilo har spilt 19 landskamper for Brasil.

Midtstopper: Eric Dier, Tottenham

Eric Dier er en av få spillere som har slått til utenfor England. Eric Dier slo til for fullt da han spilte for Sporting. Han spilte 27 seriekamper og scoret et seriemål for Sporting. Dier gikk senere til Tottenham der han har hatt en god karriere. Han har blitt testet ut som midtstopper og defensiv midtbanespiller. Dier har også spilt på det engelske landslaget og har fått 34 landskamper.

Midtstopper: Stefan de Vrij, Inter

Stefan De Vrij startet sin profesjonelle karriere i Feyenoord, der han spilte fra 2009 til 2014. Han fikk 135 seriekamper og syv seriemål for Feyenoord. I 2014 gikk turen til Lazio og det er mange klubber som er ute etter den gode midtstopperen. De Vrij har også spilt 36 landskamper for Nederland.

Venstreback: Fabian Delph, Manchester City

Fabian Delph startet profesjonelle karriere i Leeds United. Delph spilte fra 2006 til 2009 i Leeds United. I 2009 dro han til Aston Villa der han hadde en god karriere. Delph spilte på lag med spillere som Carew, Young, Downing, Barry og Milner. Manchester City skaffet seg Fabian Delph i 2015. Delph spilte sentral midtbane for det meste i Aston Villa, men har spilt venstreback sesongen 2017/18 for Manchester City. Delph har også fått 16 landskamper for England.

Defensiv midtbane: Daniele De Rossi, Roma

Daniele De Rossi har vært en spiller som kun har spilt i en klubb som profesjonell fotballspiller og det har vært i klubben Roma. De Rossi har spilt i Roma siden 2001 og har over 400 seriekamper for Roma i Serie A. Han har vært med på å vinne to Coppa Italia med Roma og vunnet VM med Italia. De Rossi har spilt 117 landskamper for Italia.

Høyrekant: Ousmane Dembele, Barcelona

Dembele hadde sitt gjennombrudd i 2015/16 sesongen da han spilte for Rennes. Dembele hadde en god sesong i Ligue 1 der han spilte 26 seriekamper og scoret 12 seriemål. Han spilte også kun en sesong da han kom til Borussia Dortmund. Han spilte der 32 seriekamper og scoret seks seriemål. Barcelona kjøpte han sommeren 2017. Der har den første sesongen vært preget mye av skader. Dembele har også fått 18 landskamper for Frankrike.

Venstrekant: Angel Di Maria, PSG

Angel Di Maria fikk sitt gjennombrudd i Benfica. Etter tiden i Benfica gikk Di Maria til Real Madrid. Fra 2010 til 2014 spilte han 124 seriekamper for Real Madrid og scoret 22 seriemål. I Real Madrid vant han en gang La Liga, en gang Copa Del Rey og en gang Champions League i 2013/14 sesongen da de slo Atletico Madrid i finalen. Di Maria hadde en mislykket opphold i Manchester United der han var i 2014/15 sesongen og i PSG har det gått oppover igjen. Angel Di Maria har spilt 97 landskamper for Argentina og har scoret 20 landslagsmål.

Offensiv midtbane: Kevin De Bruyne, Manchester City

Kevin De Bruyne startet sin profesjonelle karriere i Genk der han spilte mellom 2008 til 2012. Chelsea kjøpte han i 2012, der han ikke ble noen suksess. Han var på Werder Bremen på utlån den første sesongen. Han spilte kun tre kamper før han ble solgt til Wolfsburg, der han hadde en god sesong. Han dro til Manchester City sommeren 2015 og har gjort sakene sine godt i City. De Bruyne har spilt 68 landskamper og scoret 15 landslagsmål.

Spiss: Paulo Dybala, Juventus

Dybala fikk sitt gjennombrudd da han spilte for Palermo. Dybala spilte fra 2012 til 2015 i Palermo der han spilte 89 seriekamper og scoret 21 seriemål. Juventus kjøpte han i 2015 og der har han slått gjennom for fullt. Dybala har slitt en del med skader, men han scorer ikke nok mål enda, men han scorer i de viktigste kampene for Juventus. Paulo Dybala har fått 14 landskamper men har fremdeles ikke scoret for Argentina enda.

Spiss: Edin Dzeko, Roma

Dzeko har hatt en innholdsrik karriere. Han har spilt for Wolfsburg i Tyskland der han fikk sitt skikkelige gjennombrudd. Dzeko var med på å vinne seriegull i Bundesligaen sammen med Wolfsburg. Wolfsburg vant Bundesligaen i 2008/09 sesongen. Han spilte fra Manchester City mellom 2011 til 2016. Han spilte 130 seriekamper for Manchester City og scoret 50 seriemål. Han ble utlånt til Roma i 2015/16 sesongen, og til sommeren 2016 kjøpte Roma Dzeko som har vært god i Roma. Dzeko har også spilt 95 landskamper og scoret 53 landslagsmål for Bosnia Herzegovina.

Share