Drømmelag: C-laget

Vi i Fotballblogg har bestemt oss for å lage en del drømmelag bestående av vår egne meninger. Dette drømmelaget består av spillere som fremdeles er aktive i sin karriere i 2018. Spillerne må starte på bokstaven C på etternavnet for å komme på dette laget.

Dette er C-laget i en formasjon som blir: 4-2-2-2

Keeper: Thibaut Courtois, Real Madrid

Thibaut Courtois startet sin profesjonelle karriere i den Belgiske klubben Genk. Han ble kjøpt opp av Chelsea i 2011. Men han ble samtidig utlånt fra Chelsea til Atletico Madrid der han fikk prøvd seg mye på førstelaget. Courtois var utlånt i tre sesonger til Atletico Madrid der han spilte 111 seriekamper. Siden 2014 har han spilt fast for Chelsea. Sommeren 2018 bestemte Real Madrid seg for å kjøpe den Belgiske førstekeeperen. Han har spilt 67 landskamper for Belgia.

Høyreback: Dani Carvajal, Real Madrid

Dani Carvajal var i ungdomsavdelingen til Real Madrid mellom 2002 til 2010. Men fikk sitt gjennombrudd i sin profesjonelle i Bayer Leverkusen da han spilte der i 2012/13 sesongen. Han ble hentet tilbake igjen til Real Madrid i 2013. Han har vært med på å vinne Champions League fire ganger, han har vunnet La Liga en gang med Real Madrid. Carvajal har 20 landskamper for Spania.

Midtstopper: Gary Cahill, Chelsea

Gary Cahill startet sin karriere i Aston Villa der han startet i ungdomsakademiet. Han slo for fullt ut i Bolton der han var fra 2008 til 2012. Der spilte han 130 seriekamper. Cahill har vært en sentral brikke i forsvaret til Chelsea de siste sesongene. Han har vunnet Premier League to ganger, Ligacupen en gang, FA Cupen en gang. Han har også vært med å vinne Champions League og Europa League. Cahill har over 50 landskamper for England.

Midtstopper: Giorgio Chiellini, Juventus

Giorgio Chiellini startet karrieren sin i Livorno, der var han fra 2000 til 2002. Han begynte å spille for Roma i 2002, men fikk ingen kamper. Han var utlånt til Livorno fra 2002 til 2004 og det siste året var han på lån i Fiorentina. Han signerte for Juventus i 2005 og har spilt der siden. Chiellini har spilt over 90 landskamper for Italia.

Venstreback: Aaron Cresswell, West Ham

Cresswell er født i Liverpool, men startet sin profesjonelle karriere for Tranmere. Der var han fra 2008 til 2011. Han signerte for Ipswich i 2011, der var han i tre sesonger. Den siste tiden har han spilt for West Ham. Han har vært en solid venstreback for West Ham og har vært med på en del oppturer men mest nedturer. Cresswell har også fått landskamper for England.

Midtbane: Casemiro, Real Madrid

Casemiro startet karrieren sin i Sao Paulo. Der spilte han fra 2010 til 2013. Casemiro var på lån til Real Madrid i 2012/13 sesongen, og fikk spilt en seriekamp. Real Madrid kjøpte han sommeren 2013. Casemiro har vært med på å vinne Champions League fire ganger med Real Madrid. Casemiro har også spilt 30 landskamper for Brasil.

Midtbane: Emre Can, Juventus

Emre Can startet sin karriere i Bayern München, men turen gikk fort til Bayer Leverkusen der han spilte en sesong. Emre Can har de siste sesongene spilt for Liverpool der han har blitt brukt i mange forskjellige posisjoner. Han har vært høyreback, midtstopper, anker på midtbanen og indreløper. Emre Can har vært på det Tyske landslaget siden 2015. Sommeren 2018 valgte han å gå gratis fra Liverpool til Juventus.

Offensiv midtbane: Philippe Coutinho, Barcelona

Coutinho startet karrieren sin i Inter, men hadde ikke noe godt opphold der og tok turen til Liverpool. I Liverpool var han med på den eventyrlige sesongen i 2013/14 sesongen. Liverpool endte tilslutt to poeng bak Manchester City. Coutinho spilte 152 seriekamper og scoret 41 seriemål før han tok turen over til Barcelona. Coutinho har også fått 43 landskamper for Brasil. Coutinho var med å vinne La Liga og Copa del Rey i sin første sesong for Barcelona.

Offensiv midtbane: Yannick Ferreira Carrasco, Dalian Yifang

Carrasco startet sin profesjonelle karriere i Monaco. Der spilte han 81 seriekamper og scoret 15 seriemål. Carrasco tok turen til Atletico Madrid i 2015 og ble der til januar 2018. Atletico Madrid ble det med 81 seriekamper og 17 seriemål. Carrasco spiller nå i klubben Dalian Yifang. Carrasco har spilt 31 landskamper for Belgia.

Spiss: Edinson Cavani, PSG

Cavani startet karrieren sin i Danubio. Der spilte han fra 2005 til 2007. Cavani har spilt for Palermo og fikk sitt store gjennombrudd i tiden i Napoli. I Napoli spilte han 104 seriekamper og scoret 78 seriemål. Han har de siste sesongen vært i PSG og banket inn mål. Han har vært makeren til Zlatan Ibrahimovic. Nå spiller han sammen med spillere som Neymar og Mbappe-Lottin. Cavani har spilt 105 landskamper for Uruguay og scoret 45 landslagsmål for landet sitt.

Spiss: Diego Costa, Atletico Madrid

Diego Costa har vært innom i mange klubber og kom til Atletico Madrid allerede i 2007, men det ble ingen suksess første gangen for Costa. Valladolid kjøpte han i 2009 og solgte han tilbake til Atletico Madrid i 2010, da fikk han sitt skikkelige gjennombrudd i Atletico Madrid. Han spilte 94 seriekamper og scoret 43 seriemål. I Chelsea endte han opp med 89 seriekamper og 52 seriemål. Diego Costa spilte to landskamper for Brasil, men bestemte seg for å gå over til Spania landslag der han har spilt 24 landskamper og scoret 10 landslagsmål.

Share