Drømmelag: B-laget

Vi i Fotballblogg har bestemt oss for å ordne en del drømmelag bestående av vår egne meninger. Dette drømmelaget består av spillere som fremdeles er aktive i sin karriere i 2018. Spillerne må starte på bokstaven B på etternavnet for å komme på dette laget.

Dette er B-laget i en formasjon som blir: 4-3-3

Keeper: Gianluigi Buffon, PSG

Buffon har hatt en fantastisk karriere på toppnivå i Italia. Han startet karrieren sin i Parma i 1995 der han ble til 2001. Han ble senere kjøpt til Juventus der han hadde en god karriere. Buffon har vært landslagskeeper for Italia i flere sesonger og har 176 landskamper for Italia. Han har også vunnet VM sammen med Italia i 2006 da de slo Frankrike i finalen. Nå spiller han for toppklubben PSG i Frankrike.

Høyreback: Hector Bellerin, Arsenal

Bellerin har vært i Arsenal fra 2013. I hans første sesong ble han lånt ut fra Arsenal til Watford. Han har vært en ettertraktet mann der Barcelona har vært på banen for å få tak i han. Han spilte for ungdomsakademiet til Barcelona fra 2003 til 2011, før han gikk til Arsenal sitt ungdomsakademi og var der fra 2011 til 2013 før han ble tatt opp på A-laget. Bellerin har også rukket og få kamper for det Spanske landslaget.

Midtstopper: Jerome Boateng, Bayern München

Jerome Boateng begynte karrieren sin i Hertha Berlin før turen gikk til Hamburger SV. Der fikk han spilt mye før turen gikk til Manchester City i 2010/11 sesongen. Men han fikk ingen god karriere i Manchester City. Etter 16 seriekamper i City dro han til Bayern München der han har vært en god midtstopper. Han har også fått spilt mange landskamper for det tyske landslaget. Boateng har rukket å nå over 70 landskamper.

Midtstopper: Leonardo Bonucci, Juventus

Bonucci er mest kjent for tiden sin i Juventus der han spilte fra 2010 til 2017. Han var i Inter tidlig i sin karriere, men fikk kun en kamp for Inter. I Juventus ble det 227 seriekamper og 13 seriemål i Serie A. Bonucci spilte en sesong for AC Milan, men gikk over til Juventus sommeren 2018 igjen.

Venstreback: Juan Bernat, PSG

Juan Bernat startet sin profesjonelle karriere i Valencia der han spilte fra 2011 til 2014. Bayern München bestemte seg for å kjøpe Bernat fra Valencia i 2014. Han har vært en viktig brikke for Bayern München og har rukket å fått over 70 seriekamper for Bayern München, men sommeren 2018 gikk han fra Bayern München til PSG. Bernat har også fått landskamper for Spania. Det har ikke blitt mange kampene men han har fått over fem landskamper. Hans eneste landslagsmål kom mot Luxembourg i 2014.

Defensiv midtbane: Sergio Busquets, Barcelona

Sergio Busquets har hatt en god karriere hos Barcelona der han har vært siden 2009. Busquets har spilt over 300 seriekamper for Barcelona og har vært med på å vinne Champions League tre ganger. La Liga har han vunnet syv ganger og Copa del Rey har han vunnet fem ganger. Busquets har også over 100 landskamper for Spania og vært med på å vinne VM i 2010 og EM i 2012.

Indreløper: Ever Banega, Sevilla

Banega fikk sitt skikkelige gjennombrudd i sin profesjonelle karriere der han spilte for Valencia. Han spilte for Valencia mellom 2008 til 2014. Han var også utlånt til Atletico Madrid i 2008/2009 sesongen. Han var i Sevilla fra 2014 til 2016, før han dro til Inter og ble der i 2016/17 sesongen. Han er nå tilbake igjen i Sevilla. Banega har spilt over 60 landskamper for Argentina.

Indreløper: Tiémoué Bakayoko, AC Milan på lån fra Chelsea

Bakayoko startet sin profesjonelle karriere i Rennes, der ble han kun i en sesong før han tok turen til Monaco, der han fikk sitt skikkelige gjennombrudd. Han var i Monaco fra 2014 til 2017. I den siste sesongen hos Monaco endte det med seriegull til Monaco i Ligue 1 og de kom helt til en semifinale i Champions League der de røk ut mot Juventus. Bakayoko hadde ingen god første sesong i Chelsea og ble sendt til AC Milan på utlån sesongen 2018/19. Bakayoko har også fått sin landslagsdebut for Frankrike.

Kantspiller høyre: Gareth Bale, Real Madrid

Gareth Bale startet sin karriere i Southampton. Han fikk spilt 40 seriekamper i sin første sesong for Southampton. Bale tok turen til Tottenham der han hadde et vellykket opphold. Han startet dårlig i Tottenham-karrieren sin, men de endret posisjonen hans fra venstreback til kantspiller. Bale tok turen til Real Madrid i sommeren 2013. Der har han vunnet La Liga en gang, han har vunnet Copa del Rey en gang og Champions League fire ganger. Bale har også spilt over 70 landskamper for Wales.

Kantspiller venstre: Julian Brandt, Bayer Leverkusen

Brandt spilte i ungdomsakademiet til Wolfsburg i 2011 til 2013. Han tok en overgang til Bayer Leverkusen der han har hatt en suksessfull karriere så langt. Brandt har vært en kantspiller som har ligget mellom to til ni seriemål i løpet av en sesong. Julian Brandt har også vært linket til Liverpool som har Jürgen Klopp som manager. Brandt har også fått over 10 landskamper for Tyskland.

Spiss: Karim Benzema, Real Madrid

Benzema startet sin profesjonelle karriere hos Lyon. Der gjorde han sakene sine godt over flere sesonger. Han var i Lyon i fem sesonger der endte det med 112 seriekamper og 43 seriemål. Benzema tok turen til Real Madrid i 2009, samme året Cristiano Ronaldo ble signert for Real Madrid. Benzema har vært med på å vinne La Liga to ganger, Copa del Rey to ganger og Champions League fire ganger i Real Madrid. Benzema har også spilt over 80 landskamper for Frankrike.

 

 

Share