Drømmelag: A-laget

Vi i Fotballblogg har bestemt oss for å ordne en del drømmelag bestående av vår egne meninger. Dette drømmelaget består av spillere som fremdeles er aktive i sin karriere i 2018. Spillerne må starte på bokstaven A på etternavnet for å komme på dette laget.

Dette er A-laget i en formasjon som blir: 4-1-2-1-2

Keeper: Alphonse Areola, PSG

Alphonse Areola har vært i PSG i hele sin karriere, men har blitt sendt på noen utlån til klubber som Lens, Bastia og Villarreal. Disse utlånene var for å få førstelagserfaring noe som har gjort han godt. Areola holder en keeper som Kevin Trapp på benken som har landskamper for det Tyske landslaget. Areola har rukket og bli 25 år gammel og har en lang og god karriere foran seg som keeper.

Høyreback: Dani Alves, PSG

Dani Alves har vært en stor spiller over flere sesonger, og er husket mest for tiden sin i Barcelona der han var med på å vinne mange trofeer. Alves har vært i klubber som Sevilla, Barcelona og Juventus. Nå spiller han for PSG der han har gjort sakene sine veldig godt. Alves har også over 100 landskamper for Brasil.

Midtstopper: Toby Alderweireld, Tottenham

Alderweireld har vært en av de viktigste spillerne for Tottenham de siste sesongene. Alderweireld har spilt for klubber som Ajax, Atletico Madrid og Southampton før han tok turen til Tottenham. Alderweireld har også vært en bauta på det Belgiske landslaget der han har over 60 landskamper.

Midtstopper: Cesar Azpilicueta, Chelsea

Azpilicueta har hatt sin store karriere der han spiller nå nemlig for Chelsea. Azpilicueta spilte back i starten på sin Chelsea-karriere, men har blitt flyttet inn i midten som midtstopper. Azpilicueta har spilt for klubber som Osasuna og Marseille før han tok turen over til Chelsea.

Venstreback: Jordi Alba, Barcelona

Jordi Alba gjorde sitt skikkelige gjennombrudd i Valencia der han var noen sesonger før turen gikk videre til Barcelona. Der har han vært en solid venstreback siden han kom dit. Jordi Alba har også mange landskamper for det Spanske landslaget.

Defensiv midtbane: Thiago Alcantara, Bayern München

Thiago Alcantara hadde sitt skikkelige store gjennombrudd i Barcelona når Pep Guardiola var i klubben. Guardiola var så glad i Thiago Alcantara at han tok han med til Bayern München når han fikk jobben der. Alcantara har spilt over 20 landskamper for Spania.

Sentral midtbane: Dele Alli, Tottenham

Dele Alli har hatt en litt annen karriere enn de andre spillerne på dette laget. Han hadde sitt store gjennombrudd i en klubb som MK Dons som var et stykke nede i ligasystemet, men han tok steg og har endt opp i Tottenham der han har fått rikelig med spilletid og han har bevist at han er en spiller å stole på. Dele Alli har allerede fått over 20 landskamper for England.

Sentral midtbane: Allan, Napoli

Han begynte karrieren sin i Vasco da Gama før han tok turen til Italia. Udinese var neste stoppested for Allan. Han fikk 104 seriekamper for Udinese, etter det tok han turen til Napoli der han har gjort det godt. Allan har også fått bevist at han kan score mål i Napoli.

Offensiv midtbane: Marco Asensio, Real Madrid

Marco Asensio startet sin karrieren sin i Mallorca og ble hentet raskt av Real Madrid. Asensio fikk ikke noen god start på karrieren i Real Madrid, men ble lånt ut til andre klubber for å få spilletid. Mallorca og Espanyol var han på lån i før han fikk sitt skikkelige gjennombrudd i Real Madrid. Asensio er kjent som en spiller som scorer flotte mål.

Spiss: Pierre-Emerick Aubameyang, Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang er husket for karrieren sin i Borussia Dortmund. Aubameyang startet sin profesjonelle karriere i AC Milan, men der ble det ingen suksess. Saint-Etienne spilte han i to og et halvt år før overgangen til Dortmund ble gjennomført. Aubameyang spilte 144 seriekamper og scoret 98 seriemål i Dortmund. Nå har turen gått til Arsenal.

Spiss: Sergio Agüero, Manchester City

Agüero har hatt en sterk karriere så langt. Agüero spilte 175 seriekamper og scoret 74 seriemål for Atletico Madrid. Agüero har vært med på mye med Manchester City og er den mestscorende spilleren for Manchester City. Agüero har også spilt over 80 landskamper for Argentina og scoret over 35 landslagsmål.

 

Slik blir laget satt opp i en formasjon som blir 4-1-2-1-2:

 

Share