Dramatisk batalje i Udine

podolskiUdinese ligger ca. midt på tabellen og er så og si ferdigspilt. Inter ligger på øvre halvdel, og ser ut til å kunne nå spill i Europa League.

Første omgang ender uten scoringer, men Domizzi får sitt andre gule etter bare 40 min. Det første er for klaging, det andre for en alt for sen sklitakling. Dommer Gianluca Rocchi, som er kjent for å gi ut mange kort i kampene, nøler ikke med å gi det røde. Etter 48 min får Inter straffe, og Icardi setter den. 2 min senere utligner Di Natale når han løper igjennom forsvaret og bredsider ballen i nettet. Etter 58 min får Badu rødt kort for spytting mot dommeren, noe som gjør det meget vanskelig for Udinese. Podolski kommer inn etter 64 min, og 1 min senere presenterer han seg ved å dunke en ball i krysset fra ca 16 meter. Inter holder ut, og vinner 2-1.

Share