Dortmund fortsetter å klatre på tabellen

Dortmund er nærmere en plass til Europa League neste sesong, enn å rykke ned. Dortmund ligger for øyeblikket som nummer ni på tabellen og har bare seks poeng opp til en plass som kan gi Europa League-plass neste sesong. Dortmund tok endelig en seier igjen etter tap for Bayern München og Borussia Mönchengladbach. Frankfurt er i fryktelig form og har ikke vunnet på de siste fire kampene. Frankfurt ligger på plassen bak Borussia Dortmund på tabellen. Frankfurt er en av de svakeste lagene på bortebane denne sesongen, og har sluppet inn hele 33 mål på bortebane på de 14 bortekampene de har spilt denne sesongen.

dortmundBorussia Dortmund har vært det beste laget i starten på kampen mot Frankfurt og etter 24 minutter spill får Dortmund straffespark. Pierre-Emerick Aubameyang setter straffen i mål og scorer dermed sitt 14. Seriemål for sesongen for Dortmund som tar ledelsen 1-0. Shinji Kagawa ordner 2-0 litt over halvtimen ut i kampen. Frankfurt har ikke hatt et skikkelig skudd på mål i den første omgangen og Dortmund går til pause med 2-0 ledelse over Frankfurt. Dortmund var overlegene i kampen og var nærmere 3-0 enn det Frankfurt var scoring i denne kampen. Frankfurt hadde ikke et eneste skudd på mål i kampen mot Borussia Dortmund.

Kampen endte med 2-0 seier til Borussia Dortmund. Borussia Dortmund ligger dermed som nummer åtte på tabellen, bare tre poeng opp til en 5. Plass i årets Bundesliga. Frankfurt er litt i fritt fall for tiden å ligger som nummer 11 på tabellen.

Share