Diouf scoring ikke nok for Stoke

Stoke ligger helt oppe på en åttendeplass på tabellen. Stoke har tatt bra med poeng både på hjemmebane og bortebane denne sesongen. Stoke hadde tre strake seire før de gikk på et tap i sist serierunde da de spilte mot West Bromwich på bortebane.

Crystal Palace har prestert bra med Alan Pardew som manager. Crystal Palace vant fortjent 3-1 mot QPR i sist seriekamp. Palace har vært god borte denne sesongen, og ligger foran Stoke på formtabellen over de siste seks seriekampene i Premier League. Lik poengsum, men med scoringer i pluss i margen.

mame biram dioufVært en jevnspilt første omgang mellom Stoke og Crystal Palace. De to sjansene som har kommet på mål i denne kampen har også blitt scoringer. Mame Biram Diouf ordnet 1-0 til Stoke tidlig i den første omgangen. Mame Biram Diouf med sitt åttende seriemål for Stoke denne sesongen. Crystal Palace fikk straffespark fem minutter før pause som Glenn Murray satte i mål. Glenn Murray scoret dermed sitt fjerde seriemål denne sesongen. Rett før pause snur Crystal Palace kampen å går dermed inn til pause med 1-2. Wilfried Zaha er målscorer for Palace. Stoke og Crystal Palace skapte sjanser i den andre omgangen, men få av de sjansene kom på mål. Palace klarte nok en gang å få med seg tre viktige poeng fra en bortekamp.

Kampen endte med 1-2 seier til Crystal Palace. Stoke ligger som nummer ni på tabellen, mens Crystal Palace ligger som nummer 11 på tabellen etter seieren mot Stoke.

Share