Dawson senket Liverpool

Hull klarte å holde seg til uavgjort sist kamp mot Liverpool på Anfield. Hull slapp ikke inn mål og klarte dermed å holde 0-0 mot Liverpool. Hull er ikke akkurat i sin beste form for tiden, men de fikk en viktig seier i sist kamp da de slo Crystal Palace. Hull ligger som nummer 16 på tabellen, men de står kun med fire hjemmeseire denne sesongen. Liverpool har vært skuffende den siste tiden i serien. De siste fire seriekampene står de med 1-1-2. Liverpool er hektet av om kampen om Champions League. Liverpool spilte sist kamp 0-0 borte mot West Bromwich en kamp de burde fått mer ut av.

michael dawsonLiverpool åpnet kampen best mot Hull, men de fikk ikke det til å stemme fremover på banen. Mario Balotelli skapte lite foran målet noe som han har gjort hele sesongen for Liverpool. Hull var godt med i kampen og etter 37 minutter spill kom scoringen for Hull. Michael Dawson sørget for 1-0 med et hodestøt etter 37 minutter spill. Mario Balotelli kom seg ikke ut, når Liverpool skulle sette offsidegrensen, og Michael Dawson får en enkel oppgave å heade ballen i mål til 1-0 til Hull noe som også stod seg til pause. I den andre omgangen prøvde Liverpool mer og mer fremover, men de store sjansene kom ikke. De hadde noen gode sjanser utover omgangen, men Hull holdt greit unna. Hull byttet ut spissene i slutten på kampen å fikk inn flere forsvarsspillere og forsvarte seg godt på slutten av kampen.

Kampen endte med 1-0 seier til Hull. Hull ligger som nummer 15 på tabellen. Liverpool ligger som nummer fem på tabellen, og ligger syv poeng bak Manchester United som har den siste Champions League-plassen.

Share