Daniel Sturridge klar for Liverpool

Daniel Sturridge er klar for Liverpool etter at ryktene har gått rundt i flere uker og måneder.

Daniel Sturridge har signert kontrakt hos Liverpool. Daniel Sturridge fikk lite spilletid på Stamford Bridge og ville bort fra Chelsea. Daniel Sturridge fikk som han ville og kom til Liverpool å signerte i dag før kampen mot Sunderland.

Daniel Sturridge er utrolig glad for å melde overgang fra Chelsea til Liverpool. Liverpool måtte opp med 109 millioner kroner for den tidligere Chelseaspissen. Daniel Sturridge er en utrolig god spill som er enda ung og lovende. Hadde en kjempesesong i fjorårets sesong da han scorte 11 seriemål for Chelsea.

Daniel Sturridge har vært interessant for Liverpool lenge. Daniel Sturridge har i sin karriere ikke hatt noen kjempesesonger i Premier League, men tror dette kan være plassen der han kommer til å slå seg skikkelig løs. Daniel Sturridge er bare 23 år gammel, men har allerede vunnet Premier League, FA Cupen 2 ganger og Champions League sammen med Chelsea. Daniel Sturridge spiller ikke kampen i kveld mot Sunderland, men sitter på tribunen å følger med sine nye lagkamerater.

Daniel Sturridge signerer en 5 årskontrakt med Liverpool. Daniel Sturridge får draktnummer 15 i Liverpool.

Liverpool

Share