Daniel Agger ble matchvinner for Liverpool

To skudd i stanga, snytt for straffe, men Liverpool tok seieren mot Southampton.

Liverpool trenger en seier i dag mot Southampton for å komme seg oppover på tabellen. Southampton har imponert den siste tiden, men ligger fremdeles som nummer 18 på tabellen. Liverpool har startet friskt mot Southampton. Liverpool har rett og slett kjørt over Southampton de 25 første minuttene av kampen. Liverpool har hatt mange gode sjanser, mens Southampton har ikke hatt en skikklig sjanse enda. Samtidig har Liverpool blitt snytt for et straffespark, da Luis Suarez var alene gjennom, mens Southamptonspilleren, prøver å dra av Luis Suarez shortsen. Liverpool dominerer bare mer og mer i kampen, og har helt utrolig sjanser. Jonjo Shelvey skyter i stolpen for Liverpool. Ballen vil ikke i mål for Liverpool sin del. Liverpool fortsetter å dominere å Luis Suarez skyter ballen i tverligger. Rett etterpå kommer scoringen til Liverpool. Daniel Agger stanger Liverpool i føringen etter 43 minutter spill. 1-0 til Liverpool. Utrolig fortjent til Liverpool. Liverpool går til pause med en fortjent 1-0 ledelse mot Southampton, men det burde vært mye mer til Liverpool.

Southampton spiller bedre i den andre omgangen, men det er fremdeles Liverpool som produserer de fleste sjansene i kampen. Men det står fremdeles 1-0 til Liverpool etter 80 mintter spill av kampen. Luis Suarez får også gult kort etter at han prøver å slå ballen i mål. Ikke noe bra av Suarez og han må stå over neste seriekamp mot West Ham, siden han fikk sitt femte gule kort.

Kampen endte med 1-0 seier til Liverpool. Liverpool burde vunnet mer enn 1-0 mot Southampton etter all den dominansen. Liverpool ligger som nummer 11 på tabellen etter seieren mot Southampton. Southampton ligger på en 18. Plass i serien.

Share