Cupbombe i FA-Cupens første 4. rundekamp

John Marquis ble matchvinner i det 89 spilleminuttet av kampen.

Kampen mellom Millwall og Aston Villa startet jevnt. Begge lag hang godt på hverandre, og begge lagene hadde sine sjanser til å få ballen i mål. Aston Villa fikk den første scoringen i kampen etter 22 minutter spill. Darren Bent som har fått lite spilletid denne sesongen satte inn 0-1 til Aston Villa. Men ledelsen varte ikke lenge for Aston Villa sin del. Etter 27 minutter spill kom 1-1 scoringen. Danny Shittu satte ballen i mål med hode etter en corner fra James Henry. Millwall kjørte på etter scoringen og frem til pause, men 1-1 stod det til pause mellom Millwall og Aston Villa.

I den andre omgangen var det Millwall som ville mest på banen. Aston Villa har slitt mye i serien i det siste og har ikke klart å tatt vare på de skikkelige mulighetene. Millwall kjørte kraftig i den andre omgangen. Etter 88 minutter setter John Marquis ballen i tverliggeren. Etter 89 minutter spill kom den fortjente scoringen til Millwall. John Marquis setter inn 2-1 scoringen til Millwall med nok en heading, men denne går i mål for Millwall. Aston Villa klarer ikke å sette skikkelig press på Millwall i sluttminuttene.

Kampen endte med 2-1 seier til Millwall som gjør en liten cupbombe mot Aston Villa. Sterk forestilling av Millwall, nok en skuffende forestilling av Aston Villa.

Aston Villa

Share