Cristiano Ronaldo og Real Madrid banket Granada

Real Madrid tok en storseier sist gang de møte Granada. Da var Real Madrid i god form. Sist gang Real Madrid møte Granada, stod James Rodriguez for to scoringer, mens Karim Benzema og Cristiano Ronaldo stod for en scoring hver, og to målgivende pasninger hver. Real Madrid har mistet grepet om serieledelsen, og ligger nå fire poeng bak Barcelona som slo Real Madrid 2-1 sist kamp. Real Madrid ligger som nummer seks på formtabellen med 3-1-2 på de siste seks kampene. Granada sliter langt nede på tabellen, helt nede på en 19. Plass så langt. Granada har bare vunnet fire seriekamper denne sesongen. Granada er det svakeste laget i La Liga på bortebane, og har sluppet inn 30 seriemål på bortebane på 14 bortekamper.

cristiano ronaldoReal Madrid spilte en sterk første omgang mot Granada der nesten alle målsjansene de hadde i den første omgangen gikk i mål. Gareth Bale som startet dagen med at han rundet keeper og satte ballen lett i mål til 1-0 til Real Madrid etter 25 minutter spill. Rett etter det ble det duket for Cristiano Ronaldo-show på Santiago Bernabeu. Cristiano Ronaldo laget 2-0 etter 30 minutter, bare seks minutter senere kom også 3-0 scoringen signert Cristiano Ronaldo som da var alene igjen som toppscorer i La Liga med sine 33 seriemål. Ronaldo sørget for sitt hat-trick bare to minutter senere og Real Madrid gikk til pause med en sterk 4-0 ledelse over Granada. Det tok ikke mange minuttene i den andre omgangen før det stod 5-0. Den kom fra Karim Benzema, rett etterpå fulgte Cristiano Ronaldo opp med sitt fjerde for dagen slik det stod 6-0, og Benzema ordnet 7-0 allerede etter 56 minutter spill. Real Madrid produserte bra med sjanser ellers i kampen, men fikk ikke inn på en liten stund. Granada fikk en trøstescoring etter 74 minutter noe som var fortjent. Roberto Ibanez var målscorer for Granada. Ti minutter senere scoret Diego Mainz selvmål slik det stod 8-1 til Real Madrid. Kampen ble punktert til det fulle når Cristiano Ronaldo satt i kampens tiende scoring og Real Madrid sitt niende. Cristiano Ronaldo banket inn fem scoringer totalt i kampen.

Kampen endte med 9-1 seier til Real Madrid. Real Madrid ligger for øyeblikket bare et poeng bak Barcelona som spiller senere i kveld. Granada for sin del ligger som nummer 19 på tabellen, og kommer til å få det tøft med å berge seg denne sesongen.

Share