City slår United, er serieleder to runder før slutt

Manchester United leder serien 3 poeng foran Manchester City. Manchester City har klart å tatt innpå 3 poeng på Manchester United den siste tiden, og er inne igjen i tittelkampen.

Manchester United startet kampen best mot Manchester City, men scoringen og de store sjansene kom ikke til Manchester United. Manchester City tok mer og mer over etterhvert i kampen, og på overtid av den første omgangen kom scoringen til Manchester City og Vincent Kompany som gjorde 1-0 til Manchester City mot Manchester United. 1-0 stod seg også til pause.

Andre omgangen åpner Manchester United på den samme måten som de gjorde i den første omgangen, men sjansene til Manchester United kommer ikke. Manchester City tar over mer spillet og er nærmere 2-0 enn det United er 1-1 i denne kampen. Sir Alex Ferguson og Roberto Mancini blir irriterte på hverandre på benken, og holder på å komme oppi tottene på hverandre under kampen, fjerdedommer og assistentrenerne til begge lag må fjerne trenerne fra hverandre.

Kampen ender med 1-0 seier til Manchester City som setter ekstra press på Manchester United om seriegullet, og Manchester City er nå serieledere i Premier League, med lik poengsum, men med bedre målforskjell.

Share