Chievo med sin andre strake seier

Chievo har tatt med seg mye poeng den siste tiden, men på de siste tre kampene har de ikke tapt. Chievo er ikke akkurat et godt hjemmelag, de ligger helt nede på en 18. Plass på hjemme tabellen denne sesongen.

alberto paloschiPalermo ligger som nummer 11 på tabellen. Palermo har bare en borteseier denne sesongen. Palermo scorer og slipper inn mye mål på bortebane denne sesongen. Palermo har skuffet den siste tiden å står med 0-2-2 på de siste fire seriekampene i Serie A.

Chievo startet kampen best mot Palermo. Chievo produserte mest i den første omgangen og tok ledelsen etter 35 minutter spill. Alberto Paloschi scoret dermed sitt syvende seriemål for sesongen. Chievo gikk til pause med 1-0 til pause. Sinisa Andelkovic pådro seg et gult kort i det 61 minutt og Chievo fikk et straffespark som Alberto Paloschi ikke klarte å sette i mål. Fem minutter før slutt på kampen klarte Sinisa Andelkovic å pådra seg enda et kort gult og Palermo måtte fullføre kampen med ti menn mot Chievo.

Kampen endte med 1-0 seier til Chievo. Chievo ligger som nummer 15 på tabellen, mens Palermo for sin del ikke har den beste formen for tiden å ligger nå på en 11. Plass på tabellen.

Share