Chelsea med sin andre strake seier

Fernando Torres og Branislav Ivanovic avgjorde på slutten av kampen.

Eden Hazard fikk sin hjemmedebut mot Reading, og satte seg fort i fokus med hælspark til medspillere, og med en avsluttning rett uten for målet. Etter 17 minutter skaffet Eden Hazard straffe for Chelsea. Den tok Frank Lampard å satte i mål til 1-0 til Chelsea. Etter scoringen kommer Reading seg fremover på banen, og klarer å sjokke Chelsea. 1-1 kommer ved Pavel Pogrebnyak som header ballen i mål. Danny Guthrie lager 1-2 bare fire minutter senere etter en keepertabbe av Petr Cech. 1-2 står seg også til pause for Reading.

Andre omgangen starter Chelsea med dominans, mens Reading står høyt oppe å presser Chelsea til å spille mye på tvers og bakover. Men etter 68 minutter får Chelsea inn 2-2 scoringen etter et langskudd fra Gary Cahill. Senere kommer det frem fantastisk angrepsfotball av Chelsea, der 3-2 scoringen kommer fra Fernando Torres som scorer sitt 73 seriemål i serikamp nummer 150. 4-2 kommer helt på slutten ved at Fernando Torres slår ballen langt til Eden Hazard som legger den pent til Branislav Ivanovic som setter ballen inn i et åpent mål.

Kampen endte med 4-2 seier til Chelsea som spilte god fotball, og som beviste at de kunne spille god attraktiv fotball. Reading skal ha for at de prøvde, og de hang med i kampen egentlig hele tiden. Chelsea topper nå Premier League.

 

Share