Chelsea med første stikk

I den andre semifinalen i Champions League ble det en kamp mellom det eneste engelske og det andre spanske laget i Champions League, det dreide seg om Chelsea mot Barcelona. Chelsea har hatt en god periode etter av Roberto Di Matteo tok over som Manager for Chelsea. Barcelona har hatt også en god periode, der de fremdeles er med i Champions League, de kjemper om Ligagull i La Liga, og de er enda med i Cupen.

Det meste i første omgang dreide seg bare om et fotballag og det var Barcelona, det var Barcelona som hadde sjansene og det var de som hadde pasningsspillet, og banespillet. Men målene kom ikke for Barcelona i den første omgangen, men det gjorde det for Chelsea. Etter 45+2 minutter scoret Chelsea slik at det ble 1-0, scoringen kom fra Didier Drogba.

I den andre omgangen var det egentlig det samme, det var Barcelona som skapte sjansene, og det var Barcelona som hadde banespillet. Barcelona holder balltempoet oppe, mens Chelsea er utrolig skumle på kontringer. Etter 86 minutter kommer det nok en stor sjanse til Barcelona. Petr Cech med en fantastisk redning, som gjør slik at Chelsea fremdeles leder kampen. For noen sjanser til Barcelona, Pedro skyter i stolpen, men ballen vil ikke i mål for Barcelona.

Kampen ender med 1-0 seier til Chelsea. Veldig godt utgangspunkt for Chelsea, og det er Barcelona som må angripe når de kommer på hjemmebane. Egentlig ufortjent, men når du setter sjansene dine så er du en verdig vinner.

 

Share