Chelsea knuste Norwich

Fernando Torres, Frank Lampard, Eden Hazard og Branislav Ivanovic scorte målene for Chelsea.

Chelsea og Fernando Torres med en kjempesjanse etter bare 3 minutter spill, men den misbruker Fernando Torres. Etter 10 minutter kommer scoringen, men scoringen kommer til Norwich. Grant Holt banker ballen i mål for Norwich. 0-1 til Norwich. Chelsea svarer umiddelbart. Fernando Torres stanger inn 1-1 etter 14 minutter. Fernando Torres prøver med et brassespark, men ballen kommer til Frank Lampard som banker ballen inn til 2-1 for Chelsea. Chelsea tar en kontring og Juan Mata spiller opp Eden Hazard som legger ballen flott i mål. 3-1 til Chelsea etter 31 minutter spill. Chelsea går til pause med 3-1 ledelse over Norwich etter en sterk første omgang.

I den andre omgangen fortsatte Chelsea sin dominans og fikk inn 4-1 tilslutt ved Branislav Ivanovic, samtidig hadde Chelsea mange gode sjanser til å sette inn flere scoringer, men flere mål ble det ikke.

Chelsea vant kampen 4-1 mot Norwich. Chelsea ligger fremdeles på topp av tabellen, og har 19 av 21 poeng på de syv kampene de har spilt. Alexander Tettey spilte hele kampen for Norwich.

Share