Chelsea banket Stoke

Chelsea kjørte over Stoke i den andre omgangen og vant greit.

Chelsea har åpnet kampen best mot Stoke. Eden Hazard har vært god i starten på kampen for Chelsea. Stoke med en kjempesjanse etter 7 minutter, men ballen går på utsiden av stolpen. Chelsea har mange gode sjanser i den første omgangen. Frank Lampard med en kjempesjanse først. Noen minutter senere er det Demba Ba som har en kjempesjanse til å sette inn 0-1 til Chelsea. Jonathan Walters setter ballen i eget mål etter 45+2 minutter spill. 0-1 til Chelsea. 0-1 til Chelsea står seg også til pause.

Stoke prøver seg fremover og er farlige fremover, men det er også Chelsea fremover. Etter 62 minutter kommer 0-2 scoringen til Chelsea, nok en gang er det Jonathan Walters som setter ballen i eget mål. Frank Lampard setter inn 0-3 etter 65 minutter spill på straffespark. Eden Hazard gjør 0-4 etter 73 minutter spill for Chelsea. Stoke får straffespark den tar Jonathan Walters og setter ballen i tverligger og over.

Kampen endte med 0-4 seier til Chelsea som banket Stoke. Stoke ligger som nummer 10 på tabellen, mens Chelsea hopper opp til en tredjeplass på tabellen.

Chelsea

Share