Cesena tok igjen tre mål på elleve minutter

Verona sliter langt nede på tabellen denne sesongen å ligger for øyeblikket som nummer 16 på tabellen. Verona har scoret bra med mål denne sesongen, men det er Luca Toni som står for mesteparten av målene. Cesena har slitt voldsomt denne sesongen, men har begynt å kommet seg i gang. De ligger som nummer 19 på tabellen, men det er ikke mer enn fem poeng opp til sikker plass der Atalanta ligger.

cesenaVerona får en kjempestart på kampen mot Cesena. Luca Toni ordner 1-0 allerede etter tre minutter spill med sitt 14 seriemål for sesongen. Verona sørget for 2-0 etter en halvtime da Juanito Gomez satte inn kampens andre mål. Verona går til pause med 2-0 ledelse over Cesena. Cesena kjører på for fullt mot Verona som blir trykket mye tilbake. Men etter 62 minutter spill kommer 3-0 scoringen til Verona, nok en gang er Luca Toni målscorer for Verona. Men etter 70 minutter spill får endelig Cesena inn scoringen de fortjener. Carlos Carbonero ordner 3-1. Cesena gir seg ikke bare syv minutter senere kommer 3-2 scoringen. Franco Brienza sørget for at det blir kamp igjen. Ikke nok med det Cesena fortsetter å kjøre på fremover på banen å får inn 3-3 etter 81 minutter spill ved Davide Succi.

Kampen endte med 3-3 mellom Verona og Cesena. Verona ligger som nummer 15 på tabellen, mens Cesena tok et viktig poeng og ligger da som nummer 18 på tabellen.

Share