Can så rødt, da Arsenal banket Liverpool

Arsenal klarte 2-2 borte mot Liverpool på Anfield rett før jul. Arsenal er formlaget i Premier League og står med syv strake seire. Etter tapet for Tottenham har Arsenal vært gode i serien og tatt bra med poeng. Arsenal ligger bare et poeng bak Manchester City som ligger som nummer to på tabellen. Liverpool gikk på sitt første tap i serien siden de tapte mot Manchester United i midten på desember. Nok en gang tapte de for Manchester United. Liverpool har nå fem poeng opp til Manchester United som har den viktige fjerdeplassen i Premier League.

arsenalArsenal startet kampen best mot Liverpool og produserte mange farligheter fremover på banen. Liverpool spilte dårlig, men kom seg utover i omgangen. Men etter 37 minutter spill satte Hector Bellerin inn 1-0 til Arsenal. Ikke mange minuttene senere fikk Arsenal frispark som Mesut Özil satte sikkert i mål til 2-0. Rett før pause sender Alexis Sanchez inn 3-0 til Arsenal. Arsenal gikk til pause med en fortjent 3-0 ledelse mot Liverpool. Andre omgangen mellom Arsenal og Liverpool har vært mer jevnere, men det har ikke vært så alt for mange målsjanser. Simon Mignolet har hatt en god redning og det har David Ospina også. Liverpool får straffe da Bellerin feller Raheem Sterling. Jordan Henderson setter ballen i mål til 3-1. Emre Can klarte å pådra seg sitt andre gult kort i kampen og Liverpool måtte fullføre kampen med ti mann mot Arsenal. Santi Cazorla med et stangskudd et minutt før overtiden. Oliver Giroud sørget for at Arsenal går opp til 4-1 ledelse over Liverpool.

Kampen endte med 4-1 seier til Arsenal som banket Liverpool. Arsenal ligger som nummer to på tabellen, fire poeng bak Chelsea, men med to kamper mer spilt. Liverpool ligger som nummer fem på tabellen, men får det tøft med å komme seg opp til Champions League-plass.

Share