Bundesligatips 10. Runde 2013/14

Sjekk hva vi tror om den 10. Serierunden i Bundesligaen. Hvem vi tror kommer til å ta seieren, og våre statistikker over hvert av lagene.

Stuttgart – Nürnberg Fredag klokka 20.30

Stuttgart har klart å kommet seg skikkelig i gang etter en elendig start på den tyske serien. Stuttgart begynte med 3 strake tap i Bundesligaen, men etter de tre kampene har de ikke tapt. De siste seks kampene står de med 3-3-0 i den hjemlige ligaen. Men de siste to kampene har Stuttgart bare å fått et poeng hver, begge kampene har endt uavgjort mot lag som Werder Bremen og Hamburg. Stuttgart har et generelt godt lag. Vedad Ibisevic er en spiss med fantastisk kvalitet for dette Stuttgartlaget, i år har han notert seg for seks seriemål for Stuttgart. Samtidig har Martin Harnik hatt en god åpning på sesongen der han har scoret 3 mål.

Nürnberg har hatt en forferdelig start på sesongen, har ikke vunnet en eneste kamp enda, men de har spilt 6 uavgjorte. 0-6-3 står Nürnberg med etter ni serierunder i Bundesligaen. 6 poeng på 9 kamper er alt for dårlig. De sliter langt nede på tabellen. Josip Drmic er toppscorer for Nürnberg. Han har scoret tre seriemål for Nürnberg denne sesongen, han blir en utrolig viktig spiller for dette Nürnberglaget borte mot Stuttgart.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en hjemmeseier til Stuttgart. Tror Stuttgart kommer til å kjøre på å vinne kampen tilslutt 3-0. Dette ender med en H.

 

Schalke 04 – Borussia Dortmund Lørdag klokka 15.30

Schalke 04 ligger på femteplass i ligaen, samtidig hadde Schalke 04 en dårlig åpning på årets sesong, men de har kommet seg litt i gang nå, men det er langt opp til lagene som Dortmund, München og Leverkusen som er topp tre. Hertha Berlin ligger et poeng foran Schalke 04. Fjerdeplassen gir Champions Leagueplass. Schalke 04 har nå tatt to strake seire i Bundesligaen, de slo Augsburg hjemme 4-1 og slo Braunschweig borte med 2-3. Schalke 04 har samtidig et spennende lag som man må følge. De kjøpe Adam Szalai han har gjort gode saker for Schalke 04 denne sesongen. Adam Szalai er toppscorer på Schalke 04 med fire seriemål denne sesongen. Kevin Prince Boateng har også vært god for Schalke 04. Han står med tre seriemål for Schalke 04.

Borussia Dortmund er helt oppe i teten i årets sesong. Det virker som de er mye nærmere enn Bayern München i år. Borussia Dortmund har samtidig handlet mye klokt i overgangsvinduet, og det ser ut som de har fått tak i mange gode spillere i spillergruppen sin. Borussia Dortmund står med 7-1-1 på de ni første kampene å ligger et poeng bak Bayern München som leder Bundesliga. Robert Lewandowski er toppscorer på Borussia Dortmund med seks scoringer, men de har samtidig mange andre spillere som er gode offensivt som virkelig kan å score mål for dette Borussia Dortmundlaget. Pierre-Emerick Aubameyang og Marco Reus har scoret fem scoringer hver for Borussia Dortmund denne sesongen.

Mitt tips for denne kampen er at Borussia Dortmund vinner. Blir nok en jevn kamp, samtidig er tysk fotball kjent for offensiv god fotball med mye mål. Tror stillingen i kampen blir 2-3 til Borussia Dortmund. Denne ender med en B.

 

Bayern München – Hertha Berlin Lørdag klokka 15.30

Bayern München har hatt en god sesongåpning i år også, men de har ikke imponert like mye som de gjorde i fjor. I midtuken vant de stor mot Vitoria Plzen. De vant 5-0 hjemme og de blir nok fort gruppevinnere i Champions Leaguegruppa. Bayern München har mange gode spillere å spille på offensivt og det kan fort hjelpe de i tette kampprogrammer som det er fremover. Bayern München viste klasse sist kamp da de spilte mot Mainz hjemme i Bundesligaen å vant 4-1. Bayern München har samtidig scoret bra med mål, og sluppet inn lite mål. Mario Mandzukic er toppscorer for Bayern München med fem seriemål i Bundesligaen. Arjen Robben, Franck Ribery og Thomas Müller står med tre scoringer hver på de ni første kampene i Bundesligaen.

Hertha Berlin har hatt en ganske solid åpning på årets sesong å ligger som nummer 4 på tabellen etter ni serierunder, de har plukket allerede 15 poeng på de ni serierundene de har spilt. Samtidig har de en nordmann som spiller med seg med navn Per Ciljan Skjelbred som imponerer for Hertha Berlin og som har scoret sitt første mål i Bundesligaen. Sami Allagui er toppscorer for Hertha Berlin han står med fem seriemål for Hertha Berlin. De siste fire kampene for Hertha Berlin har det endt med 2-2-0. De har plukket 8 poeng på 4 kamper, noe som er utrolig bra. Sist kamp slo de Borussia Mönchengladbach 1-0.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med hjemmeseier. Tror ikke Hertha Berlin klarer å stoppe Bayern München. Bayern München blir nok for sterk for Hertha Berlin, kampen ender med 4-1 seier til Bayern München. Denne kampen ender med en H.

 

Hannover – Hoffenheim Lørdag klokka 15.30

Hannover har slitt de siste kampene. Siste seier kom 21. September for Hannover da de slo Augsburg på hjemmebane med 2-1. Hannover har 0-1-2 på de siste tre kampene sine, og et poeng på tre kamper er ikke god nok form for Hannover. Hannover hjemme er veldig god. 4-1-0 på hjemmebane hjelper utrolig mye. Hannover er det fjerde beste hjemmelaget i Bundesligaen å blir nok fort favoritter mot Hoffenheim denne kampen. Szabolcs Huszti er toppscorer for Hannover med tre scoringer.

Hoffenheim har også hatt en dårlig periode. 0-2-2 på de siste fire kampene har de. 2 poeng på 4 kamper er ikke bra for Hoffenheim. Men Hoffenheim er et lag som scorer utrolig mange mål, men som slipper inn mye også. 21-22 i målforskjell og det kan fort bli en del må i denne kampen også. Hoffenheim ligger som nummer 11 på tabellen. Hoffenheim ligger som nummer 9 på bortetabellen i Bundesligaen og det blir interessant å se hvordan det går med Hoffenheim borte mot Hannover. Anthony Modeste har scoret 6 seriemål denne sesongen for Hoffenheim og er nok en av de spillerne som må fremstå bra for Hoffenheim sin del denne kampen. Spørsmålet er om Tarik Elyounossi kan få inn sin første scoring for året i Bundesligaen.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en hjemmeseier. Tror Hannover vinner kampen 3-2 mot Hoffenheim. Denne kampen ender med en H.

 

Bayer Leverkusen – Augsburg Lørdag klokka 15.30

Bayer Leverkusen fikk en seier sitt kamp som de ikke fortjente. Blir spennende å følge Stefan Kiessling og resten av Bayer Leverkusen denne kampen. Bayer Leverkusen har hatt en god sesong og de står med 22 poeng på ni seriekamper. Bayer Leverkusen ligger som nummer 3 på tabellen likt med Borussia Dortmund som ligger foran p.g.a. målforskjellen. Bayer Leverkusen har også hatt en ganske så sterk formrekke også. De vant samtidig hjemme i midtuka mot Shakthar Donetsk. Der vant de 4-0. Bayer Leverkusen har toppscoreren i Bundesligaen på sitt lag det er Sidney Sam han står med 7 seriemål på 9 seriekamper for Bayer Leverkusen. Stefan Kiessling står på 6 seriemål på 9 seriekamper for Bayer Leverkusen.

Augsburg sin form har ikke vært særlig god den siste tiden. Augsburg står med 0-1-3 på de fire siste kampene de har spilt å dra på bortebane til Bayer Leverkusen kan bli veldig interessant for dette Augsburg-laget. Augsburg har tapt de siste to bortekampene sine i Bundesligaen, tror fort det kan bli det tredje bortetapet på rad for Augsburg. Halil Altintop og Tobias Werner er toppscorer for Augsburg, de har scoret 2 mål hver.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en hjemmeseier. Tror Bayer Leverkusen vinner 3-0 mot Augsburg hjemme. Denne kampen ender med en H.

 

Mainz – Braunschweig Lørdag klokka 15.30

Mainz er vel det laget som har vært en av de svakeste de siste kampene. De siste 6 kampene har Mainz 0-1-5. De har hentet kun et poeng på de siste seks kampene. De har slitt mye. Mainz startet sesongen med tre strake seire, og siden den tid har de ikke klart å vinne. De har en dårlig formkurve, og det blir spennende å se hva Mainz kan få ut av denne kampen mot Braunschweig. Nicolai Müller er toppscorer for Mainz og han blir nok den viktigste spilleren denne kampen om Mainz vil ha en seier mot Braunschweig. Nicolai Müller står med seks seriemål på de ni første kampene i årets Bundesliga.

Braunschweig ligger helt sist i Bundesligaen, men de har klart å fått en seier, og den seieren kom på bortebane. Braunschweig har fire poeng på de ni kampene som er spilt i Bundesligaen. De har heng på lagene foran seg og det kan hjelpe Braunschweig denne sesongen om de vil holde plassen. Braunschweig har en norsk spiller på sitt lag. Omar Elabdellaoui spiller for Braunschweig og er nok en spiller som koser seg med mye spillertid for Braunschweig.

Mitt tips for denne kampen er at det blir en jevn kamp. Tror fort det ender uavgjort mellom Mainz og Braunschweig. 1-1 er mitt tips for denne kampen. Denne kampen ender med en U.

 

Wolfsburg – Werder Bremen Lørdag klokka 18.30

Wolfsburg er et lag som har hatt en veldig opp å ned sesong. Wolfsburg har vunnet 4 kamper i dag og har tapt 5 kamper. 4-0-5 på de ni kampene betyr 12 poeng. Wolfsburg er ganske gode på hjemmebane. Wolfsburg har vunnet 3 seriekamper hjemme og tapt en. Den siste hjemmekampen tapte de for Braunschweig som ligger sist i Bundesligaen. Ivica Olic blir en viktig spiller denne kampen for Wolfsburg, han er toppscorer på Wolfsburg med fire seriemål på ni seriekamper.

Werder Bremen har 1-3-0 på de fire siste kampene sine, og har ikke tapt den siste tiden. Werder Bremen har hatt en varierende sesong. 3-3-3 står de med etter ni seriekamper i Bundesligaen. Werder Bremen ligger som nummer 10 på tabellen plassen bak Wolfsburg. Werder Bremen er samtidig et godt bortelag, de har tatt syv poeng på bortebane, så det kan bli spennende å se om Werder Bremen kan ta med seg poeng borte mot Wolfsburg. Nils Petersen er toppscorer for Werder Bremen med tre seriemål og han er nok en mann som må vise seg frem mot Wolfsburg om det skal bli poeng.

Mitt tips for denne kampen er at det blir jevnt, men tror det ender med et uavgjortresultat. Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-1 mellom Wolfsburg og Werder Bremen. Denne kampen ender med en U.

 

Freiburg – Hamburg Søndag klokka 15.30

Freiburg har skuffet stort denne sesongen, endte i fjor som nummer 5 på tabellen, i år ligger de som nummer 17 på tabellen, altså de ligger nest sist i Bundesligaen etter 9. Serierunder. Freiburg står denne sesongen med 0-5-4 på de ni kampene de har spilt denne sesongen. Freiburg har tre strakte uavgjort på hjemmebane. Det kan bli interessant å se om Freiburg kan få sin første seier for året, eller blir det nok en uavgjort eller et tap igjen. Sebastian Freis, Nicolas Höfler og Admir Mehmedi er toppscorer for Freiburg, de har scoret 2 mål hver denne sesongen.

Hamburg blir spennende å følge denne kampen. Hamburg har scoret 10 mål og sluppet inn 5 mål på de siste tre kampene. Hamburg har samtidig 1-2-0 på de siste tre kampene. 5 poeng på 3 kamper er brukbart for å være Hamburg. Hamburg har ikke hatt noen god start denne sesongen, men har begynt å kommet seg i gang. Hamburg har scoret 20 seriemål og sluppet inn 22 seriemål denne sesongen. Hamburg har to spillere som er toppscorere for sin klubb. Rafael van der Vaart og Pierre-Michel Lasogga har scoret fem seriemål hver for Hamburg denne sesongen. Per Ciljan Skjelbred er lånt ut til Hertha Berlin der han har kommet seg god i gang å trives.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en borteseier. Tror Freiburg fortsetter å tape. Freiburg taper 1-2 mot Hamburg denne kampen. Denne kampen ender med en B.

 

Borussia Mönchengladbach – Frankfurt Søndag klokka 17.30

Borussia Mönchengladbach har hatt en ganske så solid åpning på årets sesong i Bundesliga. Borussia Mönchengladbach slo Borussia Dortmund sist kamp hjemme noe som er ganske så imponerende. Borussia Mönchengladbach tapte sist kamp på bortebane mot Hertha Berlin, så det blir spennende å de kan reise seg igjen å slå tilbake mot Frankfurt. Borussia Mönchengladbach står med 4-0-0 på hjemmebane, og det er der de må gjøre jobben, hvis de skal ende opp med mange poeng denne sesongen. Borussia Mönchengladbach har samtidig 13-2 i målforskjell på hjemmebane, og har gjort en solid start hjemme denne sesongen. Borussia Mönchengladbachsspiller Max Kruse og Raffael blir viktig denne kampen, de har scoret 5 og 4 seriemål for Borussia Mönchengladbach denne sesongen.

Frankfurt har kommet seg de siste kampene. Frankfurt står med 1-4-0 på de siste fem kampene sine, de unngår å tape, men de skal få streve mot et godt hjemmelag som Borussia Möchengladbach er. Frankfurt er et sterkt bortelag der de ligger som nummer 3 på bortetabellen, med 2-2-1. De har tatt 8 poeng på bortebane og har en målforskjell på 8-8. Frankfurt ligger som nummer 12 på tabellen, men kommer til å få det tøft mot Borussia Mönchengladbach denne dagen. Vaclav Kadlec har scoret 4 seriemål denne sesongen mens Alexander Meier har skuffet litt i starten å står bare med 2 seriemål denne sesongen i Bundesligaen for Frankfurt.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med seier til Borussia Mönchengladbach. Tipper Borussia Mönchengladbach vinner kampen 3-1 mot Frankfurt. Kampen ender med en H.

Bundesliga

Share