Borussia Dortmund misbrukte sjansene sine

Borussia Dortmund klarte bare et poeng på hjemmebane.

Borussia Dortmund har spilt en fantastisk første omgang, og har overkjørt Düsseldorf. Borussia Dortmund er best på det meste å får endelig utteling rett før pause. Jakub Blaszczykowski gjør 1-0 til Borussia Dortmund etter 43 minutter spill. Borussia Dortmund går til pause med 1-0.

Borussia Dortmund kjører over Düsseldorf i den andre omgangen også, men sliter med å få ballen i mål. Kampen er langt i fra avgjort, men Dortmund har et ballinnehav på rundt 70 % og har hatt hele 16 skuddforsøk. Men fremdeles 1-0 etter 75 minutter spill. Første skudd på mål kommer scoringen for Düsseldorf. Stefan Reisinger setter ballen i mål for Düsseldorf. Det står 1-1 mellom Borussia Dortmund og Düsseldorf etter 78 minutter, litt ufortjent etter hvem som har styrt kampen. Ivan Paurevic fikk sitt andre gule kort etter 87 minutter for Düsseldorf å måtte forlate banen.

Kampen endte med 1-1 mellom Borussia Dortmund og Düsseldorf. Dortmund bør være skuffet over dette resultatet, siden de var det beste laget og produserte mest.

Share