Berisha matchvinner på straffe

Sandefjord har vært gode på hjemmebane denne sesongen og har vunnet begge kampene på hjemmebane denne sesongen. Sarpsborg ligger som nummer seks på tabellen. Sandefjord har bare sluppet inn et mål på hjemmebane på de to første seriekampene. Viking ligger som nummer tolv på tabellen og har skuffet skikkelig i årets Tippeligasesong. Viking har kun vunnet en seriekamp denne sesongen. Viking har ikke scoret på bortebane på de to første kampene. Viking er det nest svakeste bortelaget denne sesongen.

veton berishaSandefjord har vært det laget som har produsert mest fremover på banen, men Viking har vært gode og har klart å skapt noen farligheter. Men det er bare Sandefjord som har klart å hatt avslutninger på mål i den første omgangen. Sandefjord har vært det førende laget mot Viking men det står 0-0 til pause. Viking får en kjempestart på den andre omgangen og tar ledelsen etter 46 minutter spill med Suleiman Abdullahi. Viking holdt ledelsen lenge i kampen frem til det var spilt 79 minutter spill da Sandefjord svarte Viking. Cheikhou Dieng ordnet 1-1 mellom Sandefjord og Viking. Viking ga seg ikke å fikk straffespark etter 82 minutter spill som Veton Berisha satte sikkert i mål til 1-2. Viking holdt inn resten av kampen og tok dermed sin første borteseier for sesongen.

Kampen endte med 1-2 seier til Viking. Sandefjord ligger som nummer syv på tabellen. Viking har kommet seg oppover på tabellen å ligger dermed på en niendeplass på tabellen.

Share