Benteke matchvinner for Villa

Tottenham vant forrige kamp mot Aston Villa på Villa Park med 1-2. Tottenham ligger som nummer seks på tabellen, bare målforskjell bak Liverpool som ligger på plassen foran. Tottenham har kommet seg skikkelig på hjemme denne sesongen og ligger som nummer seks på hjemme tabellen. Harry Kane er toppscorer fremdeles i Premier League med 19 scoringer denne sesongen, som blir en viktig spiller for Tottenham også i denne kampen. Aston Villa ligger som nummer 16 på tabellen etter 32 seriekamper. Aston Villa spilte 3-3 mot QPR på tirsdagen i midtuken og Christian Benteke beviste at han var tilbake for fullt da han scoret hat-trick. Benteke står nå med ni seriemål for Villa og blir en viktig spiller mot Spurs.

christian bentekeTottenham startet kampen best mot Aston Villa og skapte noen farligheter fremover, men det er Aston Villa som tar ledelsen i den første omgangen. Christian Benteke er målscorer for Aston Villa med sitt tiende seriemål denne sesongen. 0-1 til Aston Villa etter 35 minutter spill. Aston Villa gikk til pause med en 0-1 ledelse over Tottenham. Tottenham skapte ikke spesielt mye fremover i den andre omgangen og Aston Villa var fullt på høyde i den andre omgangen. Tottenham kom seg ikke til skikkelige gode sjanser. Aston Villa fikk et rødt kort fire minutter på overtid. Carlos Sanchez fikk et gult tidligere i kampen og et helt på tampen.

Kampen endte med 0-1 seier til Aston Villa. Tottenham ligger som nummer syv på tabellen, to poeng bak Southampton som har femteplassen. Aston Villa for sin del tok en viktig seier å ligger dermed som nummer 15 på tabellen.

Share