Bayern slår Real Madrid 2-1

Bayern München ser ut til å ende på andreplass i Bundesliga, men de er fremdeles med å kjemper om Champions League troffet. Bayern München spilte hjemme den første kampen og burde vinne slik at de tok med seg et greit utgangspunkt til Madrid om ei ukes tid. Real Madrid for sin del leder seirien i La Liga med 4 poeng og vil være fornøyd med uavgjort og seier i denne kampen mot Bayern München slik de får et godt utgangspunkt når de kommer på hjemmebane i Madrid.

Etter 17 minutter av kampen får Bayern München inn det første målet med Franck Ribery som gjør 1-0 mot Real Madrid. Det er en kjempebra første omgang med mange gode sjanser til begge lag og det bølger frem og tilbake, men det står 1-0 til Bayern München til pause.

I den andre omgangen bestemmer Real Madrid seg for å forandre på resultatet, de bør ha uavgjort eller seier for at de skal ha det noe lettere når de kommer hjem på sin hjemmebane, og etter bare 8 minutter i den andre omgangen kommer Real Madrid sin scoring med Mesut Ôzil, da stod det 1-1 mellom Bayern München og Real Madrid. Men helt på overtid kommer 2-1 scoringen til Bayern München og den sitter med selveste Mario Gomez.

Det ender med 2-1 seier til Bayern München som har et greit utgangspunkt mot Real Madrid som de møter til den andre semifinalen i Madrid neste onsdag.

Share