Bayern München og Borussia Dortmund delte poengene

Toni Kroos ordnet ledelse til Bayern, men det holdt ikke inn for Bayern München.

Bayern München leder årets Bundesliga suverent. De ligger foran Bayer Leverkusen med hele 7 poeng. Borussia Dortmund som er regjerende mester i Bundesligaen ligger som nummer 3. De ligger hele 11 poeng bak Bayern München. Bayern München har hatt mest ball mot Borussia Dortmund, men det er Borussia Dortmund som har de beste sjansene. Det er Borussia Dortmund som er nærmest scoring i den første omgangen mot Bayern München. Men til pause så står det 0-0 mellom Bayern München og Borussia Dortmund.

I den andre omgangen er det Bayern München som starter å ha mest ball som de gjorde i den første omgangen, men det er Borussia Dortmund som fremdeles er nærmest scoring. Der kommer kampens første scoring. Etter 67 minutter spill tar Bayern München ledelsen på hjemmebane. 1-0 kommer ved Toni Kroos som setter inn sitt sjette seriemål for sesongen. Men Borussia Dortmund gir seg ikke. Etter 74 minutter kommer scoringen for Borussia Dortmund. Mario Götze setter inn 1-1 for Borussia Dortmund å nå blir det kamp om de tre poengene mellom Bayern og Borussia.

Kampen endte med 1-1 mellom Bayern München og Borussia Dortmund. Bayern München ligger 8 poeng foran Bayer Leverkusen i Bundesligaen, mens Borussia Dortmund ligger fremdeles 11 poeng bak Bayern München, men Borussia Dortmund er nummer 3 i Bundesligaen.

Share