Bayern München misbrukte sjansene klarte bare et poeng

Bayern München klarte bare et poeng på hjemmebane mot Borussia Mönchengladbach.

I den første omgangen var det Bayern München som var det beste laget, de hadde de fleste sjansene, men det var Borussia Mönchengladbach som tok ledelsen i den første omgangen. Thorben Marx satte ballen i mål på straffespark etter 21 minutter spill. 0-1 til Borussia Mönchengladbach. 0-1 stod seg også til pause for Borussia Mönchengladbach.

I den andre omgangen begynte Bayern München sterkt. De hadde banespillet og de hadde de fleste sjansene. Bayern München kjørte over Borussia Mönchengladbach til tider. Etter 59 minutter kom 1-1 scoringen for Bayern München. Xherdan Shaqiri scorte målet for Bayern München. Bayern München fortsatte å kjøre over Borussia Mönchengladbach etter scoringen, men flere scoringer ble det ikke i kampen mellom Bayern München og Borussia Mönchengladbach.

Kampen endte med 1-1 mellom Bayern München og Borussia Mönchengladbach. Borussia Mönchengladbach er nok kjempefornøyd me resultatet og et poeng på bortebane mot Bayern. Bayern München leder fremdeles Bundesligaen halvveis. De er hele 12 poeng foran Bayer Leverkusen med en kamp mer spilt, mens Borussia Mönchengladbach ligger på en 6. plass på tabellen med 25 poeng, hele 17 poeng bak Bayern München. Håvard Nortveit spilte hele kampen for Borussia Mönchengladbach.

 

Share