Bassong klar for Norwich

Sebastian Bassong er klar for Norwich. Norwich har fått tak i en midtstopper som spilte for Tottenham, og som var langt bak i køen om å spille på førstelaget til Tottenham. Sebastian Bassong har skrevet under en kontrakt med Norwich som binder han til klubben i tre år. Sebastian Bassong er 26 år gammel, og har mange gode år igjen av karrieren sin.

Sebastian Bassong startet karrieren sin i Metz, der han spilte fra 2005-2008. For Metz fikk han 79 seriekamper og han scorte 1 gang for Metz. Etter det gikk turen til Newcastle der han spilte et år, og fikk 30 av 38 seriekamper, men ingen scoringer. Han har vært i Tottenham fra 2009 frem til nå. I Tottenham fikk han spille 44 seriekamper og han noterte seg for 2 scoringer. I 2012 var han også utlånt til Wolverhampton for å få litt spilletid, der fikk han 9 kamper for Ulvene.

Sebastian Bassong har også U21 kamper for Frankrike, der står han med 2 kamper, mens han også har landskamper for Kamerun. Sebastian Bassong har spilt 15 landskamper for Kamerun.

Share