Barral med hat-trick da Levante tok en lett borteseier

Almeria ligger som nummer 17 på tabellen foran runden mot Levante. Almeria har ikke vunnet på de siste seks kampene i La Liga og sliter med formen. Almeria er faktisk det svakeste hjemmelaget denne sesongen, med kun en seier på hjemmebane. Levante ligger på plassen under Almeria foran runden. De står begge med 25 poeng hver. Levante er ikke noe godt bortelag denne sesongen, og har kun en borteseier så langt, og ligger som nummer 19 på bortetabellen så langt.

david barralLevante fikk en god start på kampen mot Almeria. Allerede etter 17 minutter spill scoret David Barral sitt første mål for kvelden og det stod allerede 0-1 til Levante. Levante ga seg ikke og etter 32 minutter spill stod det 0-2 til Levante denne gangen kom scoringen fra Victor Castano. Levante gikk til pause med en sterk 0-2 ledelse over Almeria. I starten på den andre omgangen sørget David Barral for at det står 0-3 etter 53 minutter spill. Fem minutter senere får Sebastian Dubarbier sitt andre gule for kvelden og Almeria får det enda verre, med at de må fullføre kampen med ti mann. Men etter 70 minutter får Almeria straffespark som Tomer Hemed som så å si alltid setter i mål, noe som han også gjøre denne gangen. Dette var Tomer Hemed sitt åttende seriemål for sesongen. Men punktumet i kampen blir satt i det 75 minutt da David Barral scorer sitt tredje for kvelden å sitt niende seriemål total i La Liga denne sesongen.

Kampen endte med 1-4 seier til Levante som tar en fortjent seier. Almeria ligger som nummer 18 etter kampen, mens Levante hopper opp helt til en 14. Plass på tabellen.

Share