Barcelona vant byderbyet

Espanyol ligger som nummer 10 på tabellen. Espanyol er i ganske god form den siste tiden å står med 2-4-0 på de siste seks seriekampene i La Liga. Espanyol har vært gode på hjemmebane denne sesongen, der de kun har tapt tre kamper så langt. Espanyol har bare sluppet inn 12 seriemål på hjemmebane denne sesongen. Barcelona for sin del leder La Liga foran Real Madrid som bare er to poeng bak. Barcelona er formlaget i La Liga over de seks siste seriekampene med 5-1-0. Barcelona er det sterkeste bortelaget denne sesongen, og har kun sluppet inn 10 seriemål på bortebane. Barcelona gikk på en smell sist bortekamp de spilte mot Sevilla å ledet kampen 0-2, kampen endte tilslutt med 2-2.

barcelonaBarcelona har begynt kampen sterkest mot Espanyol og det tar ikke så voldsomt mange minuttene før første scoringen kommer i kampen. Etter 17 minutter spill setter Neymar inn 0-1 til Barcelona. Neymar sitt 19 seriemål for Barcelona i La Liga denne sesongen. Barcelona fortsetter det flotte spillet og bare etter 25 minutter spill kommer 0-2 scoringen til Barcelona. Lionel Messi sender ballen i mål denne gangen. Barcelona har vært gode i den første omgangen å leder fortjent 0-2 til pause mot Espanyol. I den andre omgangen tar det ikke mer enn ni minutter før Jordi Alba blir utvist for Barcelona. Barcelona må fullføre de siste 35 minuttene med en mann mindre på banen. Barcelona har roet seg mer ned, men produserer fremdeles mer sjanser enn det Espanyol gjør for tiden. Hector Moreno pådro seg to gule i slutten på kampen og Espanyol måtte også avslutte kampen med ti mann.

Kampen endte med 0-2 seier til Barcelona, som setter press på Real Madrid som må vinne hvis de skal holde følge videre i serien. Espanyol ligger som nummer ti på tabellen. Barcelona ligger øverst på tabellen, fem poeng foran Real Madrid som har en kamp mindre spilt.

Share