Barcelona knuste Rayo Vallecano

Barcelona vinner ikke La Liga i år og vinne heller ikke Champions League, og det vil være litt skuffende for Barcelona. Pepe Guardiola har også sagt at han ikke vil fortsette som trener for Barcelona. Rayo Vallecano sliter langt nede på tabellen og har bare seks poeng ned til nedrykk.

Lionel Messi lager 0-1 tidlig i kampen, etter bare 16 minutter spill. Rober lager selvmål for Rayo Vallecano etter 26 minutter, og gjør slik at Barcelona leder med 0-2. Seydou Keita gjør 0-3 til Barcelona i det 39 minutt. 0-3 står seg også til pause for Barcelona.

Tidlig i den andre omgangen setter Pedro Rodriguez inn 0-4 til Barcelona. Etter 77 minutter ut i kampen kommer også 0-5 scoringen også til Barcelona, denne gangen scorer Thiago Alcántara.Barcelona fortsetter og dominere under kampen og 0-6 kommer ved Pedro Rodriguez og 0-7 kommer etter 90 minutter med Lionel Messi som står nå med 43 seriemål for sesongen for Barcelona, like mange som Cristiano Ronaldo.

Kampen ender med 0-7 seier til Barcelona. Barcelona knuser Rayo Vallecano og står nå med 104 seriemål i årets La Liga, bare 8 mindre enn Real Madrid som har mest med 112.

 

Share