Barcelona avga poeng

Sevilla fikk bank av Barcelona sist kamp. Sevilla måtte gå av banen etter at de hadde tapt kampen med hele 5-1. Sevilla ligger som nummer fem på tabellen og har ikke mange poengene opp til en fjerdeplass i La Liga. Sevilla er i ganske god form for tiden å står med 5-1-0 på de siste seks kampene i La Liga. Sevilla ligger rett bak Barcelona på formtabellen. Sevilla har ikke tapt en hjemmekamp i La Liga denne sesongen, og er det eneste laget som ikke har tapt hjemme. Sevilla står med 11-4-0 på hjemmebane denne sesongen. Barcelona for sin del tok en komfortabel seier i midtuken mot Almeria som de slo tilslutt 4-0. Luis Suarez spilte en god kamp der han noterte seg for to scoringer. Barcelona er i best form av alle lag i La Liga å står med 6-0-0 på de seks siste kampene i La Liga. Barcelona er et sterkt bortelag å har bare sluppet inn åtte mål på bortebane denne sesongen. Barcelona er det beste bortelaget i La Liga denne sesongen.

barcelonaBarcelona fikk en kjempestart på kampen da Lionel Messi satte ballen nydelig i det venstre hjørnet. Lionel Messi sitt 34. Seriemål for denne sesongen i La Liga. Luis Suarez får frispark som Neymar setter i mål. Fantastisk frispark av Neymar som setter inn sitt 18 seriemål for sesongen. Ever Banega sørget for at Sevilla fikk inn et mål før pause. Banega prøvde et langskudd som Bravo ikke klarte å holde ute fra målet og ballen gikk stang inn. Barcelona gikk til pause med 1-2 ledelse over Sevilla. Barcelona var det laget som hadde størst sjanser i løpet av kampen, men fem minutter før slutt kom scoringen for Sevilla. Kevin Gameiro sørget for at det stod 2-2 mellom Sevilla og Barcelona. Gameiro sitt syvende seriemål for Sevilla denne sesongen.

Kampen endte med 2-2 mellom Sevilla og Barcelona. Sevilla ligger dermed likt med Valencia som har en kamp mindre spilt. Sevilla ligger som nummer fem på tabellen. Barcelona leder fremdeles La Liga, men nå er luken til Real Madrid bare to poeng.

Share