Austin bommet straffe da QPR fikk bare et poeng hjemme

QPR har klart å fått med seg litt poeng igjen de siste kampene. De siste tre kampene har de klart å fått med seg fire poeng. QPR sliter lange nede på tabellen og ligger for øyeblikket som nummer 19 på tabellen. QPR har tatt de fleste poengene hjemme denne sesongen, men de har begynt å kommet seg på bortebane også i løpet av sesongen. West Ham har skuffet skikkelig den siste tiden å har falt fra de lagene som de har ligget sammen med på tabellen å kjemper nå mot lag som Swansea, Stoke, Crystal Palace og Everton om en åttendeplassering og nedover. West Ham har kun vunnet tre seriekamper på bortebane denne sesongen.

qprQPR har vært det beste laget hjemme mot West Ham og har produsert mye bra fremover på banen. QPR og Charlie Austin fikk straffespark etter 23 minutter som Charlie Austin klarte å bomme på. West Ham har vært skuffende den siste tiden og sliter fremdeles. QPR og West Ham går til pause med 0-0. QPR har også vært det beste laget i den andre omgangen mot West Ham, men ballen vil liksom ikke i mål for QPR-laget.

Kampen endte med 0-0 mellom QPR og West Ham. QPR ligger som nummer 19 på tabellen og ligger bare et poeng foran Burnley som ligger plassen bak. QPR har hele fire poeng opp til sikker plass i Premier League. West Ham sliter voldsomt for tiden å ligger som nummer 10 på tabellen.

Share