Anton Ferdinand med selvmål og QPR fremdeles sist i serien

Southampton med sin andre seier i årets Premier League.

QPR står fremdeles uten seier i årets Premier League. Southampton stod med en seier i årets Premier League. Har vært en jevnspilt første omgang mellom QPR og Southampton som har hatt nesten like mye ball, og har hatt like mange sjanser. Men det var Southampton som tok ledelsen etter 24 minutter spill ved Rickie Lambert. Dette var Rickie Lambert sitt femte mål for sesongen for Southampton. Southampton fortsetter å imponere på bortebane mot QPR. 0-2 kommer rett før pause med Jason Puncheon. Southampton går til pause med en ledelse på 0-2 mot QPR.

I den andre omgangen får QPR en kjempestart. David Hoilett gir QPR et håp. 1-2 etter 49 minutter spill av David Hoilett. Men Southampton gir seg ikke å får inn 1-3 etter 83 minutter spill denne gangen er det Anton Ferdinand som setter ballen i eget mål.

Kampen endte med 1-3 seier til Southampton som tar sin andre seier for året. QPR ligger sist i Premier League med fire poeng på tolv kamper. Southampton ligger fremdeles som nummer 19 på tabellen, nest sist. Men er fire poeng foran QPR.

Share