Aduriz scoring holdt bare til et poeng

Athletic Bilbao ligger som nummer åtte på tabellen, og har bare et poeng opp til syvendeplassen til Malaga. Athletic Bilbao har vært i god form og står med to strake seire og 5-0 i målforskjell på de to kampene. Real Sociedad for sin del har vært i dårlig form den siste tiden igjen. De står med 0-3-2 på de siste fem seriekampene. Real Sociedad ligger som nummer tolv på tabellen. Real Sociedad er fryktelig svake på bortebane denne sesongen, med kun en borteseier på 16 bortekamper.

aritz adurizReal Sociedad var det førende laget mot Athletic Bilbao og det var Real Sociedad som produserte flest målsjanser fremover på banen. Men ingen scoringer i den første omgangen og Athletic Bilbao og Real Sociedad gikk til pause med 0-0. I den andre omgangen tok det bare fem minutter spill før Mikel Gonzalez fikk direkte rødt kort for Sociedad. Artiz Aduriz fikk straffespark og satte inn 1-0 etter 52 minutter spill. Aduriz sitt 15. Seriemål denne sesongen. Real Sociedad ga seg ikke så lett denne kampen, og svarte etter en timesspill. Alberto De la Bella sørget for 1-1 med sitt første seriemål for Sociedad denne sesongen. Real Sociedad fortsatte å produsere gode sjanser fremover på banen og var det førende laget mot Athletic Bilbao. Men det holdt ikke til mer en et poeng for Real Sociedad.

Kampen endte med 1-1 mellom Athletic Bilbao og Real Sociedad. Athletic Bilbao ligger som nummer åtte på tabellen. Real Sociedad ligger som nummer 12 på tabellen.

Share