Adam-perle fra 59,5 meter ikke nok for seier til Stoke

Chelsea vant sist gang mot Stoke rett før jul, da vant Chelsea tilslutt kampen 0-2. Chelsea leder Premier League, seks poeng foran Manchester City som har en kamp mer spilt. Chelsea har vært gode hjemme denne sesongen, der de står med 11-3-0, men de har den siste tiden spilt en del uavgjortkamper på hjemmebane. Stoke kjemper mot Swansea og West Ham om en god åttendeplass denne sesongen. Stoke ligger som nummer ti bare et poeng bak Swansea som har den åttendeplassen. Stoke har tapt de siste to seriekampene i Premier League.

loic remyChelsea startet kampen best mot Stoke og hadde mange gode muligheter fremover i starten på kampen. Chelsea kjørte på i kjent stil for å få inn den tidlige scoringen, men den lot vente på seg en god stund den første omgangen. Vi måtte helt frem til det 39 minutt da Chelsea fikk straffe at første scoringen i kampen kom. Eden Hazard satte den sikkert i mål som han gjør hele tiden og sørget derfor for at Chelsea ledet 1-0 mot Stoke. Charlie Adam svarte bare fem minutter senere med en perlescoring fra sin egen bane halvdel. Strålende scoring av Charlie Adam og 1-1 stod seg til pause mellom Chelsea og Stoke. I den andre omgangen ble Diego Costa byttet inn, men måtte allerede ti minutter ut i den andre omgangen gå ut med en skade. Loic Remy sørget for seier for Chelsea etter 62 minutter spill da han satte ballen enkelt i målet til Stoke.

Kampen endte med 2-1 seier til Chelsea som ser sterke ut fremdeles og holder avstanden nedover på tabellen til lagene bak seg. Stoke for sin del ligger som nummer ti på tabellen bare bak West Ham på målforskjellen som ligger på en niendeplass.

Share