Aalesund med årets første trepoenger

Aalesund hadde spilt tre uavgjorter i årets Tippeliga, og ville nok ha en seier mot Odd/Grenland. Odd/Grenland som tok sin første seier i årets Tippeliga sist helg, ville nok gjerne ha med seg et poeng hjem. I fjor endte det 0-1 til Odd/Grenland på Color Line med scoring av Torgeir Børven.

Aalesund og Odd/Grenland spilte jevnt i den første omgangen, men det var Aalesund som fikk den første scoringen med Demar Phillips, det var lenge spekulert i om det var scoring, men dommeren gir scoring til Aalesund, slik at de går til pause med 1-0.

I den andre omgangen kommer Odd/Grenland enda mer fremover og får betalt etter 64 minutter da Snorre Krogsgård setter ballen inn til 1-1 mellom Aalesund og Odd/Grenland.

Jonatan Tollås Nation scorer 2-1 målet til Aalesund i det 77 minutt, der det kommer en corner, som blir headet ut, men som kommer inn igjen, og da stanger Jonatan Tollås Nation ballen i mål og bli matchvinner for Aalesund.

Kampen ender med 2-1 seier til Aalesund, som får sin første seier i årets Tippeliga. Aalesund har nå 6 poeng i årets Tippeliga, mens Odd/Grenland har 3 poeng.

Share