9. plass i Premier League: Stoke

Stoke hadde en solid sesong under Mark Hughes som gjorde slik at Stoke endte tilslutt opp på en 9. Plass på tabellen. Stoke gjorde sin beste Premier Leaguesesong og endte tilslutt opp med 50 poeng. Stoke har en sterk stall denne sesongen også, og de har faktisk forsterket den også en del. Mark Hughes har vært manager for mange lag, men han har imponert med Stoke og har gjort de til et fantastisk lag.

Keeperplassen i Stoke er ganske hard. Stoke har tre keepere, og de har Asmir Begovic som har stått mange gode kamper for Stoke, som er en ettertraktet mann fra mange store klubber i England, han har mange gode matchvinner redninger og er et naturlig førstevalg i mål for Stoke i hver eneste serierunde. Jack Butland er en ung keeper som blir andrekeeper for Stoke i år også, han er ung og lovende og er en keeper som fort kan ta opp kampen mot Joe Hart i det Engelske målet på landslaget. Tredjekeeperen er vel den som har mest erfaring med å være i England. Thomas Sørensen har stått lite i mål de siste årene, men han er fremdeles en del av Stoke City, han er en solid keeper å ha som tredjekeeper på et lag.

Mark Hughes har vært smart i overgangsvinduet og hentet Phil Bardsley til klubben som kommer fra Sunderland, han hadde mange gode kamper i fjor for Sunderland og er en fantastisk høyreback. Robert Huth og Ryan Shawcross i midtforsvaret er også sterke midtstoppere som en angriper får fort juling av i en kamp. Dionatan Teixeira er også hentet for å bidra defensivt på banen. Andy Wilkinson er enda en del av Stoke City. De har også spillere som Ryan Shotton, Erik Pieters, Marc Muniesa og Marc Wilson som de også kan bruke som forsvarspillere denne sesongen.

Midtbanen har også Stoke forsterket seg. Steve Sidwell er klar for Stoke, som hadde en solid sesong for Fulham i fjor der han gjorde en god del med scoringer, men der fremdeles Fulham rykket ned til Championsship. Charlie Adam scoret 8 seriemål i fjor for Stoke og ble dermed toppscorer i Stoke City. Charlie Adam har vokst i Stoke og har blitt en solid spiller for klubben. Steven N´Zonzi scoret to mål for Stoke i fjor og er en spiller som er sterk pasningsmessig og er glad i å takle. Stoke har mange sterke midtbanespillere sentralt i banen. Offensive delen av spillet har også Stoke mye å stille opp med. De har Marko Arnautovic som scoret 4 seriemål i fjor for Stoke og han kan fort score enda flere mål for Stoke denne sesongen. Stephen Ireland og Jonathan Walters også kan bidra mye i det offensive til Stoke City dette året. Jonathan Walters har hatt mange solide sesonger for Stoke, i fjor ble det bare 5 scoringer, han kan fort nærme seg tosifret i en god sesong å det kan han fort klare.

Spissplassen i Stoke må være en solid plass. Peter Crouch scoret 7 seriemål i fjor for Stoke, mens Peter Odemwingie som kom i januar scoret 6 seriemål i fjor for Stoke når han kom til klubben, det er solid arbeid av en spiller som Peter Odemwingie som ikke fikk så mye til i Cardiff der det bare ble ei scoring. De har hentet samtidig en sterk spiller offensivt som spiss i Stoke også. Mame Biram Diouf som ble hentet til Manchester United fra Molde som kostet Manchester United 50 millioner kroner er kjøpt av Mark Hughes. Mame Biram Diouf har de siste sesongene spilt for Hannover der han har scoret en god del mål. I fjor avsluttet han oppholdet sitt i Tyskland og kommer tilbake til Premier League der han skal spille for Stoke å bidra til at de får en god sesong i Premier League. Bojan Krkic har ikke slått helt til på toppnivået som han var spådd, og han blir interessant å følge i Stoke denne sesongen, kan han komme seg på et toppnivå som han gjorde i Barcelona i ung alder da han beviste at han skulle bli en god spiller, og etter hvert mistet tak på det.

Vårt tips for denne sesongen er at Stoke kommer til å få en sterk sesong der de tilslutt ender opp med en 9. Plass i serien. De har mange solide spillere og har hentet inn mye smart foran årets sesong. Den spilleren som kommer til å få en opptur å en god start på karrieren sin i Stoke blir nok Mame Biram Diouf som kommer til å imponere kjempemasse og kan fort notere seg for tosifret antall scoringer på 38 seriekamper om han får spille mye.

Spillere inn: Dionatan Teixeira, Mame Biram Diouf, Steve Sidwell, Phil Bardsley, Bojan Krkic
Spillere ut: Michael Kightly, Matthew Etherington, James Alabi

 

Share