9. Levante

Levante endte i fjor som nummer 11 på tabellen, tror Levante kommer oppover på tabellen i år, tipper Levante blir nummer 9 i årets sesong av La Liga. Levante har samtidig fått ny manager til klubben sin. Joaquín Caparrós er ny manager for Levante. Han var i Real Mallorca fra 2011 til 2013, men nå skal han ta over Levante å få de oppover på tabellen.

Keylor Navas fikk 9 seriekamper i fjor for Levante, og er en utrolig viktig spiller for dette Levante. Spørs om han får keeperplassen i Levante, eller om det er den andre keeperen som få spilletid i klubben. Javier Jiménez Camarero har blitt kjøpt inn til Levante. Men tror fort at han kan få den første keeperplassen i Levante siden han er den siste keeperen som er hentet til klubben. Han er nok en solid keeper. Samtidig er han 26 år gammel, og har mange gode år som keeper for Levante og på toppnivå.

David Navarro er en god spiller for dette Levantelaget. Han har vært i Levante siden 2012, han har fått mange kamper for Levante allerede. Han har spilt 39 kamper for Levante og det er ganske så bra. Juanfran har spilt 100 kamper for Levante siden 2010 og er en sentral spiller for dette Levantelaget. Han har blitt 37 år gammel, samtidig har han fått litt landskamper for Spania. Han har fått 11 landskamper for Spania. Christian Lell kom til klubben i fjor. Han har spilt 21 kamper for Levante på den tiden så har han scoret 2 mål for Levante.

Vincente Iborra har spilt 165 kamper for Levante de siste 5 årene. Mens han har notert seg for 8 mål for Levante. Han er 25 år gammel og er kaptein for Levante. Ruben Garcia har vært i Levante siden 2012, som var i fjor. Han fikk spille 31 kamper for Levante og har scoret 4 mål for Levante. Sergio Pinto er kjøpt fra Hannover og er nå klar for Levante. Han blir en utrolig interessant spiller å følge i årets sesong. Han spilte i Hannover i 6 år, han spilte 160 kamper for Hannover og scoret 19 mål for Hannover. Andreas Ivanschitz scoret utrolig mange mål i fjor for Mainz, og blir nok en sentral spiller for den offensive midtbanen til Levante om de skal havne høyt oppe på tabellen.

David Barral kom til Levante i år, og det blir utrolig interessant å følge han på topp for Levante. De har ganske lite i å velge i på topp, men tror fort at det kan bli ganske så interessant å se hvordan det går med dette Levantelaget offensivt i årets sesong.

Spillere inn: Leandro, Angel, Victor Armero, Andreas Ivanschitz, Borja Lopez
Spillere ut: Jose Luis Morales, Michel, Pedro Rios, Acquafresca

Levante

Share